Naar artikel

ANWB Beveiligingscamera voor je huis

  • Altijd zicht op je woning met onze slimme camera
  • Melding op je telefoon bij beweging of hard geluid
  • Bedien één of meerdere camera's via de app
Naar de webwinkel

Veilig van huis met de ANWB Beveiligingscamera

Beveilig je huis en ga met een gerust gevoel op pad

Of je nu een middagje van huis bent of langere tijd op pad bent, je wilt je woning met een gerust gevoel achterlaten. Daar helpen we je graag bij. Met onze compacte beveiligingscamera kijk je eenvoudig op afstand in je woning. Gewoon via de app op je telefoon. Zo zie je heel snel of je kinderen al thuis zijn, je huisdieren geen kattenkwaad uithalen en er geen indringers binnen willen komen.

Direct melding als de camera iets signaleert

Je ontvangt direct een melding op je smartphone bij beweging of een hard geluid. Met de ANWB Veilig van Huis app zie je live in je woning wat er aan de hand is. Bekijk in de app beelden terug van het moment dat er beweging is. Ook hard geluid zoals een rookmelder die afgaat wordt gedetecteerd. Wel zo handig.

Automatisch in- en uitschakelen van de camera

Activeer automatisch in- en uitschakelen en vergeet nooit meer je camera aan te zetten en daarmee meldingen op je telefoon te activeren. Dit gebeurt automatisch zodra jij de woning verlaat. En kom je weer thuis? Dan schakelt hij automatisch weer uit. Zo laat je jouw woning nooit meer onbeheerd achter.

Ook in het donker haarscherp beeld

De ANWB Beveiligingscamera neemt beelden haarscherp op in HD kwaliteit (1080p), zodat jij altijd scherpe beelden terug kunt zien. En eventueel kunt delen met de politie. Met ingebouwde nachtvisie heb je ook ’s nachts scherp beeld. Tot wel 9 meter afstand. Maar je kunt de camera ook gebruiken als babyfoon. Zo zie je hoe de kleine tevreden ligt te slapen terwijl jij geniet van je favoriete serie.

Slimme beveiligingscamera

Check of iedereen veilig thuis is

Check of iedereen veilig thuis is

Snel weten of je kind veilig thuis is na schooltijd of voetbaltraining? Bij een bewegingsmelding zie je via het beeld in de app dat je kind goed thuisgekomen is.

Laat zien dat je huis beveiligd is

Laat zien dat je huis beveiligd is

2019 telt 51740 keer inbraak bij een woning of schuur. Camera's schrikken dieven af. Laat met de ANWB Beveiligd sticker zien dat je woning beveiligd is.

Spreek je huisdieren toe

Spreek je huisdieren toe

Is je kat of hond alleen thuis en spookt deze stoute dingen uit? Spreek je dier dan toe via de luidspreker van de camera zodat deze zich (hopelijk) weer gedraagt.

Hoe werkt de ANWB Beveiligingscamera?

24/7 je huis in de gaten houden

De camera is gekoppeld aan de Veilig van Huis app. Hiermee neem je op elk gewenst moment een kijkje in je woning en kun je live-beelden bekijken.

Meldingen via de app

Zodra de camera een beweging of geluid signaleert, krijg jij hiervan een melding op je telefoon. Vervolgens kijk je direct via de camera in je huis.

Beelden terugkijken

Via de app kun je de clips (12 sec) die de camera opneemt terugkijken en indien gewenst opslaan. De beelden worden 14 dagen bewaard en dan verwijderd.

Gebruik en veiligheid

Bedien en breid uit via de app

Bedien en breid uit via de app

Bedien de camera eenvoudig via de Veilig van Huis app. Schakel het alarm in of kijk live mee in je woning. Je kunt ook extra camera's toevoegen aan de app en deze vanuit één plek bedienen.

Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid

Uiteraard staan privacy en veiligheid voorop. Met behulp van eigen ontwikkelde software worden de beelden opgeslagen in een goed beveiligde omgeving.

Zo kunnen alleen jij of huisgenoten die je toestemming hebt gegeven meekijken in je woning.

Installatie van de camera

Installatie van de camera

Je wilt natuurlijk geen foute meldingen ontvangen. Daarom is het belangrijk de camera goed te installeren. We helpen je daar graag bij.

In onze handige installatiegids vind je tips hoe je rekening kunt houden met bijvoorbeeld lichtinval en huisdieren.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de camera is heel eenvoudig. Download de ANWB Veilig van Huis app gratis via de App Store of de Google Play Store. Maak een nieuw account aan, koppel de camera via het ‘+’ teken en je kunt aan de slag!

Veelgestelde vragen