Bereken je tarief

Bereken je tarief

Dynamisch, scherp & eerlijk

ANWB Energie

Het eerlijke tarief voor iedereen, voor altijd

Wij leveren je groene energie uit Nederland voor de kostprijs. Dat is gewoon de eerlijke prijs, die eerlijk blijft. Dus of je nu drie weken of drie jaar bij ons zit: iedereen betaalt hetzelfde tarief voor dezelfde energie. Meld je eenmalig aan en betaal nooit meer te veel voor stroom en gas.

Jouw dynamische tarief

We snappen dat duidelijkheid over je tarief belangrijk is. We willen dat je zeker kunt zijn van een scherp tarief en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een scherp tarief...

Geen welkomstbonussen, maar gewoon meteen energie voor de eerlijke kostprijs. Dat betekent geen winstopslag bovenop de kostprijs van een kWh stroom of m3 gas, we vragen alleen vaste leveringskosten. Zo bieden we je een scherp tarief, waarmee we bij de voordeligste aanbieders horen.

...dat scherp blijft

We blíjven je energie leveren voor de eerlijke kostprijs. Die is dynamisch en daar was je de afgelopen vijf jaar 91 procent van de tijd goedkoper mee uitgeweest dan met een traditioneel vast tarief. Dus ook geen verhoging van je tarief 'omdat' je langer bij ons blijft, maar voor altijd dit scherpe tarief.

 

Wat wordt jouw tarief?

Vul je gegevens in en zie direct wat jouw maandbedrag wordt.

Bereken je tarief

Waarom de ANWB stroom en gas gaat leveren

Waarom de ANWB stroom en gas gaat leveren

Je kent de ANWB van de Wegenwacht of misschien wel van fietsverzekeringen, wandelschoenen of routeplanner, maar de ANWB als energiemaatschappij?

Nooit meer overstappen en toch goedkope energie?

Nooit meer overstappen en toch goedkope energie?

Ben jij het type dat elk jaar op de dag exact de beste energiedeals vergelijkt, of neem je het je steeds weer voor, maar komt het er niet van? We willen overstappen voor de laagste prijs overbodig maken, lees er hier meer over.

Wat als we allemaal elektrisch gaan rijden?

Wat als we allemaal elektrisch gaan rijden?

Elk jaar stijgt het aandeel elektrische auto’s flink en in 2030 wil de overheid zelfs dat er alleen nog elektrische auto’s verkocht worden. Maar kán dat wel, zoveel elektrische auto’s in ons land?

Hoe hoog zijn de risico's van een dynamisch tarief?

Hoe hoog zijn de risico's van een dynamisch tarief?

Bij ANWB Energie berekenen we de inkoopprijs van stroom en gas direct aan je door. Die dynamische tarieven zijn vaak lager dan de vaste tarieven bij andere energiemaatschappijen, maar kunnen ook hoger zijn. Lees hier hoe dat zit.

Hoe groen is de groene stroom en gas van ANWB Energie?

Hoe groen is de groene stroom en gas van ANWB Energie?

Ruim driekwart van alle Nederlanders heeft een energiecontract voor groene stroom. Toch wordt maar iets meer dan een kwart van alle elektriciteit in ons land duurzaam opgewekt. Hoe kan dat en hoe groen is de groene stroom van ANWB Energie eigenlijk?

Onze partner EnergyZero

Onze partner EnergyZero

ANWB is wederverkoper van energieleverancier EnergyZero B.V. handelend onder de naam ANWB Energiediensten. Je sluit het energiecontract met ANWB Energiediensten, dat de energie levert en je de energienota’s stuurt via energie@anwb.nl.