Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BillyBird Park Drakenrijk

40% korting

Of je nu meer van het zwemmen, spelen of zonnen bent. Bij BillyBird Park Drakenrijk is er voor iedereen wat te doen.

BillyBird Park Drakenrijk

Nieuw bij Drakenrijk is het grootste speelkasteel van Nederland. Een gaaf speeltoestel waar kinderen zich kunnen vermaken in de klimnetten, glijbanen en hoge torens van het speelkasteel. Met wie ga jij de top bereiken?

Zwemmen en spelen met het hele gezin

Of je nu meer van het zwemmen, spelen of zonnen bent. Bij BillyBird Park Drakenrijk is er voor iedereen wat te doen. Bouw zandkastelen op het zandstrand, spring op de grote air trampoline of leef je uit op het volleybalveld. Voor de waaghalzen ligt midden in het water een hindernisbaan, het AquaFunPark. Bijkomen kan op het terras van de Beachbar of met een lekker ijsje van Jo's IJssalon aan de rand van het Drakenbos. De kinderen kunnen spelen op de verschillende speeltoestellen tussen de Draken of een potje voetballen op het sportveld.

Zwemmen & Waterpark

Het strandbad bestaat uit een mooi groot zandstrand met heldere zwemplas. Op het strand is er genoeg plek om te zonnen of een zandkasteel te bouwen. Spring van de duikplank in het diepe water of leef je uit op het AquaFunPark. Het AquaFunPark is een grote opblaasbare hindernisbaan waar bezoekers klimmend en klauterend overheen kunnen.

Een ritje in de ballonvaart of goud zoeken, het kan allemaal

Bij het Drakenbos, waar je heerlijk kunt wandelen, ligt de buitenspeeltuin met verschillende speeltoestellen. Ga met de kabelbaan heen en weer of klim over de speeltoestellen. In het zand kunnen de kinderen écht goud zoeken! Pak een zeef en ga op zoek naar de stukjes goud. Heb je zelf het goud gevonden? Dan mag je het ook nog eens mee naar huis nemen. Bij de speeltuin en het Drakenbos vind je De Ballonvaart. In deze attractie kun je zelf de ballon voortbewegen door te trappen. Ga een rondje over de baan waarbij je een mooi uitzicht hebt.

Uitrusten met een lekker ijsje, drankje of snack

Bij Drakenrijk kun je op verschillende plekken even tot rust komen onder het genot van iets lekkers. Zo kun je vanaf dit seizoen genieten van heerlijk ambachtelijk schepijs van het bekende Jo’s IJssalon uit Reuver. Op het terras van de Beachbar heb je een prachtig uitzicht over het park en zit je goed voor een verfrissend drankje met wat lekkers. Bij de cafetaria haal je een lekker frietje met je favoriete snacks.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij BillyBird Park Drakenrijk voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. 
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Je kunt de Billybird Drakenrijk tickets (die je na het reserveren hebt ontvangen) laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Klik op de gewenste datum waarop je een bezoek wil brengen aan BillyBird Park Drakenrijk. De tickets incl. prijzen die bij deze datum horen, worden nu zichtbaar. Deze tickets zijn geldig op alle data die met de desbetreffende kleur worden aangeduid op de kalender. Het ticket is dus niet alleen geldig op de aangeklikte datum.
  • Billybird Park Drakenrijk is toegankelijk voor mindervaliden. Klik hier voor meer informatie.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee het park in.
  • BillyBird Park Drakenrijk beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.