Klimbos

Bij de ANWB vind je de leukste klimbossen met korting.

Komt hoogtevrees niet in jouw woordenboek voor en lijkt het jou geweldig om als Tarzan van liaan naar liaan te slingeren? Dan is een dagje klimbos voor jou het perfecte uitje! Klim en klauter over een uitgezet parcours door de bomen en wordt de koning van de jungle!

Klauteren over ladders, wiebelen op hangbruggen, zwaaien van boom naar boom en met de kabelbaan weer terug naar de grond glijden. Echte adrenaline-junkies krijgen een kick van de parcours die op grote hoogte moeten worden afgelegd. 

Klimbos Brabantse Wal

Dit Klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Een bezoek aan Klimbos Brabantse Wal duurt ongeveer 3,5 uur

Koop tickets met korting

Klimbos Gooi Eemland

Beleef een actief dagje uit in het bos bij Klimbos Gooi Eemland. Waan je een echte Tarzan wanneer je over de uitdagende bruggen en netten, via lianen en tokkelbanen van de ene boom naar de andere boom klimt. 

Koop tickets met korting

Klimbos Achterhoek

In Ruurlo is één van de vier bijzondere locaties van Klimbos Nederland gevestigd: Klimbos Achterhoek. Er zijn zeven verschillende routes die je kan uitproberen.

Koop tickets met korting

Klimbos Veluwe

Dit klimbos heeft negen verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Je kunt al vanaf 7 jaar komen klimmen en starten met de drie junior routes op 2 tot 7 meter hoogte. Genoeg geklommen? Neem dan eens een kijkje bij de hertjes en zwijnen of ga de uitkijktoren op voor een mooi uitzicht!  

Koop tickets met korting

Bekijk hier een overzicht van alle klimbossen