Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Indoor speeltuinen en pretparken

Wat doe je als je er lekker op uit wilt met de kids, maar niet zeker bent over de weersomstandigheden? Bij deze indoor speeltuinen en pretparken kun je altijd terecht, wat voor 'n weer het ook is.

Hieronder vind je een overzicht van de uitjes die compleet of deels overdekt zijn, met een aantrekkelijk ledenvoordeel.

Madurodam

Madurodam, de miniatuurwereld in Den Haag, kan door de veelheid aan indooractiviteiten niet in het water vallen. In de Flying Dutchman beleeft de bezoeker een spectaculaire vlucht in een vliegsimulator. Op een reusachtig panoramascherm wordt alles uitgelegd over de oorlogsheld George Maduro, naar wie Madurodam is vernoemd. Je mag zelf de handen uit de mouwen steken en meewerken aan de drooglegging van het immense Haarlemmermeer. Als aandenken kun je een miniatuurversie van jezelf laten maken in de 3D-printer, waarmee jij jezelf tot een Madurodammertje mag rekenen.

Bestel tickets met korting

Julianatoren

Bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn zijn sommige attractie overdekt en verspreid over het park zijn er meerdere overdekte eetgelegenheden. Ook is er een arcade met botsauto’s, air hockey en andere (gratis) spelletjes. Het park  is vernoemd naar de uit 1910 stammende Julianatoren bij het park. Die is op zijn beurt vernoemd naar prinses Juliana. Jul de muis verwelkomt alle bezoekers op zijn warme piratennest, maar heeft in ruil daarvoor hulp nodig om de piraten op afstand te houden. In Jul’s simulator wordt een vlucht per vliegend tapijt, een reis naar de ruimte of een achtbaanrit over een maanlandschap nagebootst.

Bestel tickets met korting

Attractiepark Slagharen

Een regenbui tijdens een dagje Slagharen (in het gelijknamige dorp in Overijssel) is geen probleem, want het park beschikt over tal van indoorattracties. In het overdekte Wilde Westen maken de bezoekers per boot kennis met krijgslustige indianen en vergeten goudzoekers. De 30 meter hoge Sky Tower staat garant voor een verbluffend uitzicht. El Teatro vertoont spannende 4D-films die zowel jong als oud met special effects ín de film trekken. Degenen die in het vakantiepark verblijven hebben ook toegang tot binnenactiviteiten als knutselworkshops en zenuwslopende bingo’s. Voor hen behoort ook een duik in waterpark Aqua Mexicana tot de mogelijkheden.

Bestel tickets met korting

Attractiepark Toverland

Weer of geen weer, een dagje Toverland in Noord-Limburg kan altijd. Het Land van Toos, een van de zes werelden waarin het attractiepark is opgedeeld, is volledig overdekt en ook Wunderwald is grotendeels binnen. De twee werelden lenen zich met hun veelheid aan glijbanen, achtbanen, klauterconstructies en voertuigen perfect voor de jonge waaghals en geoefende avonturier. In The Flaming Feather komt een bourgondisch diner bij kaarslicht en onder een sterrenhemel op tafel.

Bestel tickets met korting

This is Holland

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Het kan, zonder ervoor in het vliegtuig te stappen. Maak een adembenemende reis langs de mooie plekken van ons land, zoals de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten.

Bestel tickets met korting

Miniworld Rotterdam

In deze grote overdekte miniatuurwereld ontdek je het verhaal van de inspirerende stad Rotterdam. Reis door de haven en bezoek Nederlandse landschappen vol verrassende en grappige details.

Bestel tickets met korting

The Amsterdam Dungeon

Ben je in het bezig van stalen zenuwen? Dan ben je aan het juiste adres bij The Amsterdam Dungeon. Tien afschuwelijk goede acteurs wekken waargebeurde schrikbarende verhalen tot leven.

Bestel tickets met korting

Plopsa Indoor Hasselt

Bij Plopsa Indoor Hasselt beleef je buitengewoon veel binnenpret, weer of geen weer. Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar komen altijd ogen en oren te kort op de 25 attracties die het park rijk is. 

Bezoek Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Coevorden

Dit indoorpretpark in Nederland neemt jouw kinderen tussen de 2 en 8 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Met een betoverende Bumba show en 25 binnen- en buitenattracties is Plopsa Indoor Coevorden de leukste stop met een dak erop.

Kom naar Plopsa Indoor Coevorden

Misschien vind je dit ook interessant: