Voordelen van ANWB Verkoopservice

Wil je je auto verkopen, maar dan zonder onderhandelingen met garagebedrijven of potentiele kopers aan de deur? Via de ANWB Verkoopservice verkoop je je auto, of motor, simpel en snel. Je kunt online vrijblijvend een bod aanvragen op jouw, staat het bod je aan dan wordt je auto middels een veiling verkocht. Dit zijn de voordelen van de ANWB Verkoopservice.

Een gratis en gegarandeerde prijs 

We gaan niet afdingen op het moment dat je de auto inlevert 

Met de ANWB Verkoopservice krijg je binnen 1 werkdag gratis en vrijblijvend een gegarandeerde prijs voor je auto. Dat wil zeggen dat er op het moment van inleveren, in tegenstelling tot andere marktpartijen, niet meer aan dat bedrag wordt getoornd als deze overeenkomt met de gegevens van de auto die je hebt doorgegeven. Heb je eventuele schades of mankementen gemist bij het aanvragen van een bod, zullen de taxateurs het bod uiteraard wel heroverwegen.

Geen moeizame onderhandeling over de prijs

Je hebt geen direct contact met de uiteindelijke koper

Als je tevreden bent met het bod dat je ontvangt kun je de auto inleveren bij een servicecentrum van de Wegenwacht, een locatie van onze dochteronderneming Logicx of bij een aangesloten berger. Je hoeft je auto dus niet in te leveren bij het garagebedrijf of dealer die de auto zou willen kopen. Dat voorkomt dat er alsnog allerlei ongemakkelijke onderhandelingen over de definitieve prijs aan te pas komen.

Simpel en snel verkocht

In één werkdag verkocht

Met de ANWB Verkoopservice kun je in principe binnen 1 werkdag je auto verkopen. Omdat onze partner vooraf goed kan inschatten wat een auto op een veiling zal opleveren kunnen ze snel een gegarandeerde prijs afgeven en hoef je niet te wachten tot de auto echt geveild is.

ANWB Ledenvoordeel
Het aanvragen van een gegarandeerde prijs voor je auto is gratis. Als de verkoop tot stand komt, worden hierbij wel servicekosten ingehouden. Voor ANWB-leden geldt een korting op die servicekosten.

Snel het geld op je rekening

Binnen 1 werkdag geregeld

Nadat je de auto hebt ingeleverd bij één van de innamepunten wordt het bedrag de eerstvolgende werkdag door onze partner overgeschreven naar jouw bankrekeningnummer.

De auto thuis op laten halen

In plaats van inleveren op locatie

Ben je niet in de gelegenheid om de auto bij één van onze inleverpunten in te leveren? Dan is het ook mogelijk om de auto thuis op te laten halen. Het werkt als volgt: in plaats van het digitaal inplannen van een afspraak, kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen via 088 540 3899 of een mail sturen naar info@anwbautoverkoopservice.nl. De auto kan thuis opgehaald worden van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Op die dag nemen we contact met je op om het exacte tijdstip af te spreken. Ter plekke zal de auto worden gecontroleerd op basis van de door jou aangeleverde gegevens in de aanvraag voor het bod. Voor deze service worden wel extra kosten gemaakt (€ 249,-) die zullen worden ingehouden op de overeengekomen prijs.

Vraag een prijs aan