Reviews ANWB Verkoopservice

Lees klant ervaringen over de ANWB Verkoopservice

Ben je benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met de ANWB Verkoopservice? Lees de reviews van gebruikers van de ANWB Verkoopservice.

Via de ANWB Verkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

Benieuwd naar de beoordelingen en ervaringen met de ANWB Verkoopservice?

Lees de reviews over de ANWB Verkoopservice op Trustpilot

Win € 250,- extra inruilwaarde

Heb je je auto verkocht via de ANWB Verkoopservice en wil je kans maken op € 250,- extra inruilwaarde? Laat dan hier je review achter. Elke maand wordt er één prijswinnaar getrokken. Lees hier de actievoorwaarden (pdf).

Prijswinnaar

De winnaar van de trekking van april 2022 is de heer Arjan de Korte met onderstaande review. Hij krijgt € 250,- extra inruilwaarde voor zijn ingeleverde Renault Megane.

Review: "Goede ontvangst en netjes geholpen. Verbeterpunten zitten in het voortraject. Was fijn geweest dat je weet dat het inleveren wel 3 kwartier duurt. Ook wat betreft de gegarandeerde waarde kan er beter gecommuniceerd worden. Ze wilde mij nu 150 euro onder deze waarde geven vanwege putjes in het dak. Een auto van 12 jaar oud...ik had een foto moeten aanleveren. Vind ik niet terecht. Neem dan standaard een foto van het dak op bij het aanmelden. Dit voorkomt dan discussie achteraf."

Schrijf een review

Reviews over de ANWB Verkoopservice op Truspilot