Verkoop je auto gegarandeerd

Verkoop je auto gegarandeerd

  • Geen vervelende onderhandelingen
  • Eerlijke prijs
  • Binnen 3 werkdagen verkocht
  • 2 werkdagen na verkoop geld op je rekening
Waarde gratis opvragen

ANWB Autoverkoopservice

Gegarandeerd uw auto verkopen

Met de ANWB Autoverkoopservice verkoop je je auto gegarandeerd. Gemakkelijk online én binnen 3 werkdagen. Je auto wordt aangeboden aan een netwerk van meer dan 70.000 autobedrijven. We zorgen ervoor dat achter de schermen een bod op je auto wordt gedaan. Zo verkoop je je auto gegarandeerd en snel voor een goede prijs. Zonder vervelende onderhandelingen en natuurlijk met de vertrouwde zekerheid van de ANWB.

Auto verkopen via ANWB

Zo werkt het in 4 stappen

Zo werkt de ANWB Autoverkoopservice

Met de ANWB Autoverkoopservice verkoop je je auto gegarandeerd in 4 gemakkelijke stappen.

  1. Vraag een gratis waarde-indicatie aan. Je krijgt op basis van kenteken en km-stand een idee van wat je voor je auto kunt krijgen.
  2. Upload foto’s en gegevens van je auto en vraag een gegarandeerd bod aan. Dat is vrijblijvend en gratis. Achter de schermen wordt door ruim 70.000 autobedrijven op je auto geboden. Het hoogste bod ontvang je binnen 3 werkdagen in je mailbox.
  3. Als je het bod accepteert is de auto verkocht. Voor de verkoop worden servicekosten in rekening gebracht. Maak binnen 5 werkdagen online een afspraak bij één van de inleverpunten om de auto in te leveren
  4. Bij het inleveren word je auto gecontroleerd en krijg je een vrijwaringsbewijs mee. Het geld staat dan binnen 2 werkdagen op je rekening.

 

ANWB Autoverkoopservice vergelijken

 ANWB

Autoverkoopservice

Inruilen bij de dealer

Zelf verkopen aan particulier

Hoe snel kan ik
mijn auto verkopen?
Gegarandeerd verkocht binnen 3 werkdagen. Afhankelijk van levertijd nieuwe auto. Onzeker. Sterk afhankelijk van prijs en belangstelling.
Krijg ik een goede prijs
voor mijn auto?
Eerlijke prijs, maar wel altijd een gegarandeerd bod. Onduidelijk. Hangt samen met de aankoopprijs van de nieuwe auto. Bij veel belangstelling en goed onderhandelen kan er een goede prijs uit komen.
Welke kosten moet ik
maken voor verkoop?

Vast bedrag. Alleen bij verkoop betaal je servicekosten.

Niet van toepassing. Varieert. Aan adverteren op de meeste websites zijn kosten verbonden, maar verkoop en prijs zijn niet gegarandeerd.
Heb ik veel
papieren rompslomp?
Nee. Alleen eenmalig autogegevens invoeren en foto’s uploaden. Niet van toepassing. Ja. Zelf zorgen voor overschrijving, vrijwaring en financiële afhandeling.
Hoeveel stress
levert het op?
Geen. De ANWB Autoverkoopservice regelt alles, zonder gedoe. Varieert. Onderhandelen over de inruilprijs kan stressvol zijn. Veel. Prijsonderhandeling, proefritten, vreemde mensen aan huis, en alles zelf regelen.
Gratis waarde opvragen

Gratis waarde-indicatie

Gratis waarde-indicatie

Wil je weten wat voor bod je kunt verwachten? Op basis van kenteken en kilometerstand ontvang je met een simpele druk op de knop een gratis waarde-indicatie van de ANWB Autoverkoopservice. Zo zie je direct en vrijblijvend in één oogopslag wat voor bod je kunt verwachten.

Gegarandeerd bod

Gegarandeerd bod

Je ontvangt van de ANWB Autoverkoopservice binnen 3 werkdagen een gegarandeerd bod op je auto. Ga je op dit bod in, dan is je auto dus direct verkocht. Zonder verder getouwtrek of rompslomp. De ANWB regelt verder alles.

5 dagen per week telefonisch bereikbaar

5 dagen per week telefonisch bereikbaar

Heb je een vraag over de ANWB Autoverkoopservice of over een ontvangen bod? De experts van de ANWB Autoverkoopservice zitten op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:30 uur voor u klaar. Telefoonnummer: 030 60 20 878