Proefles autorijden in Zaandam

Starten met je eerste rijles in Zaandam

Voordat we met jouw rijopleiding van start gaan willen wij eerst je rijvaardigheid in de auto inschatten. Dit doen we aan de hand van een proefles autorijden in Zaandam. Tijdens deze les rijd je 60 minuten in de auto waarna een lespakket op maat wordt gemaakt. Hierin wordt door de rijinstructeur bepaald hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs B.

Bekijk de tabel hieronder om een inschatting te maken hoeveel lessen je nodig zult hebben om te slagen.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

De proefles duurt 1,5 uur, dit is inclusief het adviesgesprek. De proefles zelf duurt een uur.

Hoe verloopt de proefles bij onze rijschool?

Voor een proefles met een auto van onze rijschool kom je op bezoek bij onze vestiging in Zaandam. Hier maak je kennis met een van onze instructeurs die direct een aantal vragen stelt. Daarna stappen jullie samen in de auto om jouw rijniveau te bepalen. Aan het eind van de rijles wordt jouw rijgedrag geëvalueerd. Je rijinstructeur brengt een zeer zorgvuldig advies uit over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om te slagen. Naast dat jij een goed inzicht krijgt over het aantal lessen dat je nodig zult hebben, is deze proefles een goede manier om onze rijschool te ervaren.

Al vanaf 16,5 jaar kun je na de proefles direct beginnen met lessen. Blijf je na de proefles bij onze rijschool in Zaandam lessen volgen? Dan is de proefles gratis en worden de kosten van €35,- op jouw rekening teruggestort.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan