Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Zaandam

Starten met je eerste rijles in Zaandam

Voordat we met jouw rijopleiding van start gaan willen wij eerst je rijvaardigheid in de auto inschatten. Dit doen we aan de hand van een proefles autorijden in Zaandam. Tijdens deze les rijd je 60 minuten in de auto waarna een lespakket op maat wordt gemaakt. Hierin wordt door de rijinstructeur bepaald hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs B.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

De proefles duurt 1,5 uur, dit is inclusief het adviesgesprek. De proefles zelf duurt een uur.

Hoe verloopt de proefles bij onze rijschool?

Voor een proefles met een auto van onze rijschool kom je op bezoek bij onze vestiging in Zaandam. Hier maak je kennis met een van onze instructeurs die direct een aantal vragen stelt. Daarna stappen jullie samen in de auto om jouw rijniveau te bepalen. Aan het eind van de rijles wordt jouw rijgedrag geëvalueerd. Je rijinstructeur brengt een zeer zorgvuldig advies uit over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om te slagen. Naast dat jij een goed inzicht krijgt over het aantal lessen dat je nodig zult hebben, is deze proefles een goede manier om onze rijschool te ervaren.

Al vanaf 16,5 jaar kun je na de proefles direct beginnen met lessen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!