Naar artikel

Motorrijles halen in Utrecht

Haal je motorrijbewijs A in Utrecht

ANWB heeft altijd al een voorliefde voor motoren gehad, en dat is mede de reden dat wij ook met passie onze motorrijlessen verzorgen. Je kunt voor de motorrijlessen uitstekend terecht bij de ANWB Motorrijschool in Utrecht. We hebben niet voor niets zo'n hoog slagingspercentage (86%-90%), daar kun jij ook van profiteren! Onze ervaren rijcoaches zorgen door middel van de kwalitatieve lessen dat je binnen no-time je rijbewijs hebt.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Het behalen van je theorie certificaat

Beschik je over rijbewijs B, dan kun je direct starten met je praktijklessen en tijdens de lesperiode het theoriecertificaat halen. Als je nog niet in het bezit bent van je rijbewijs B, moet je eerst je theorie certificaat A halen voordat je kunt starten met de praktijk. Uiteraard kun je bij de ANWB Motorrijschool in Utrecht terecht voor het benodigde studiemateriaal.

Voor welk motorrijbewijs ga jij?

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Utrecht kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

Hoeveel kost het?

Tijdens de kickstartles kunnen onze ervaren rijcoaches een inschatting maken van je huidige niveau. Je weet dan direct hoeveel lessen er nodig zijn voordat je een examen kunt afleggen. Dit is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse lessen. De losse motorrijbewijs kosten kun je hieronder vinden. 

Kickstartles 120 min € 89,-
Losse lesprijs motor € 63,50

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.