Krijg hulp bij je theorie in Sittard

Voorbereiden op het theorie examen B

Veel jongeren vrezen het theorie examen voor de auto. Het is dan ook een pittig examen waar je jezelf goed op moet voorbereiden. Bij de ANWB Rijschool in Sittard begeleiden we je tijdens het leren voor het theorie examen B met ons Trefzeker Theorie pakket. Deze pakketten bestaan uit zowel theorie als handige praktijkoefeningen die jou helpen bij het behalen van je theoriecertificaat.

Maak je keuze en ga aan de slag

Voor elke leestijl en cursist is er een passend product te vinden om je voor te bereiden op het theorie examen B. De Trefzeker Theorie producten bestaan uit:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Online examentraining voor je auto theorie examen

Naast dit Trefzeker Theorie pakket, hebben we ook een online examentraining ontwikkeld die je helpt bij het oefenen. Deze bestaat uit ingesproken tekst en 3D-animaties. Verkeerssituaties doen zich op deze wijze levendig voor waardoor bijvoorbeeld verkeersborden oefenen een stuk gemakkelijker wordt. Wil je jezelf constant blijven verbeteren? Profiteer dan van de persoonlijke foutenanalyse. Je auto theorie oefenen wordt zo een fluitje van een cent. Onze online examentraining is altijd up-to-date en voldoet aan alle eisen van het CBR. Zo is het Trefzeker Theorie pakket een slimme keuze als jij in één keer je theorie examen B wilt halen.

Welke keuzemogelijkheden zijn er voor het oefenen van je theorie?

De theorie voor het auto-examen is op verschillende manieren te oefenen. Zo kun je in plaats van het complete pakket ook het oefenboek los bestellen of toegang aanvragen voor de online training. Bij de ANWB Rijschool in Sittard bieden we een passende oplossing voor iedereen en voor elk budget een oplossing.