Volg een proefles in Sittard

Voor de eerste keer achter het stuur

Voor de eerste keer achter het stuur van een auto zitten is een spannende ervaring. Het is dan ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij de rijinstructeur. Daarom bieden wij je aan om een proefles te volgen bij onze autorijschool in Sittard. Dankzij deze les op onze rijschool kunnen wij een inschatting maken van de benodigde hoeveelheid lessen. Aan het einde van de proefles autorijden in Sittard weet je dus direct wat je van ons kunt verwachten. Wel zo handig!

Wil je alvast een indicatie van de hoeveelheid rijlessen die onze leerlingen meestal nodig hebben? Neem dan een kijkje in onderstaande tabel: 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In totaal duurt een proefles autorijden bij onze rijschool in Sittard zo'n 1,5 uur. Deze vrijblijvende les voor het behalen van je rijbewijs is een perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze rijinstructeurs en onze unieke lesmethode.

Een persoonlijk lesadvies

Dankzij onze unieke lesmethode mag je van ons altijd een persoonlijk lesadvies verwachten. Wij geven je een indicatie van de benodigde hoeveelheid praktijklessen en de kosten die dit met zich meebrengt. De rijlessen zelf volg je op jouw tempo onder begeleiding van een ervaren rijinstructeur. Alles dus om te zorgen dat jij snel en veilig je rijbewijs haalt. En wist je dat je bij de ANWB al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen met je rijlessen?

Meld je dus direct aan voor een proefles autorijden in Sittard en haal je rijbewijs bij de ANWB rijschool.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan