Haal je C1 rijbewijs in Sittard

Deze zomer met de camper op vakantie? Ga dan goed voorbereid de weg op en haal je c1 rijbewijs in Sittard bij ANWB Rijopleidingen. Met onze speciale opleiding haal je bij ons al in twee dagen je camperrijbewijs.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Wanneer is een c1 rijbewijs verplicht?

In Nederland ben je verplicht om een camperrijbewijs te halen als je met een camper op pad gaat die tussen de 3500 en 7500 kg weegt. Dit betekent dus dat je voor de meeste campers een aparte rijopleiding moet volgen. ANWB helpt je hier graag bij en heeft speciaal hiervoor het compleet camperpakket samengesteld. Met dit pakket zorgen wij dat je snel en op een veilige manier je rijbewijs c1 haalt en zelfstandig de weg op kunt. Wel zo prettig!

Je rijbewijs c1 al in twee dagen halen

Als specialist in rijopleidingen ben je bij ons ook voor je camperrijbewijs aan het juiste adres. Onder begeleiding van een ervaren instructeur ga je de weg op en krijg je een persoonlijk advies tijdens de lessen. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we extra focussen op punten waar jij het nodig hebt en ga jij optimaal voorbereid het praktijkexamen in.

Klaar voor het avontuur met het compleet camperpakket

In het ANWB compleet camperpakket zit alles dat jij nodig hebt om goed voorbereid het praktijkexamen in te gaan. Het pakket bestaat uit de volgende zaken:

  • Zelfstudiepakket theorie camper bestaande uit drie boeken en 21 uur internettraining
  • 2 CCV theorie-examens:
  • Verkeer & Techniek RV1
  • Administratie R2C
  • 8 praktijklessen
  • CBR Praktijkexamen

Rijbewijs c1 kosten

Het ANWB compleet camperpakket kost eenmalig 1475 euro, excl. medische keuring en eigen verklaring, en biedt alles dat je nodig hebt om snel en op een veilige manier je c1 rijbewijs te halen.

Meld je aan voor een proefles

Klaar om aan de aan de slag te gaan? Meld je dan direct aan voor een proefles zodat we je instapniveau kunnen bepalen en kunnen zien hoeveel lessen je nodig hebt. Bel ons voor meer informatie over de kosten van de proefles.

Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden voor camper rijopleiding