Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Rijswijk - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool in Pijnacker

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Een rijschool die bij je past

Wil jij jouw rijlessen volgen in Pijnacker? Ook dat is mogelijk bij de ANWB rijschool in Rijswijk. Wij pikken je thuis op en stomen je klaar voor het halen van je rijbewijs. Onze rijinstructeurs kennen de regio op hun duimpje, waardoor ze precies weten waar je de meest uitdagende verkeerssituaties tegen kan komen. Uiteraard zodra je er klaar voor bent. We houden altijd rekening met jouw lestempo. Dit is een van de onderdelen van onze unieke lesmethode: wij bieden de rijopleiding die bij jou past.

Een persoonlijke aanpak

De ANWB Rijscholen staan bekend om de persoonlijke aanpak, wat ook geldt voor onze verkeersschool nabij Delft. Aan de hand van een proefles wordt bepaald hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen en welk pakket het beste bij je past. Vervolgens kunnen we direct je rijlessen inplannen bij onze autorijschool. Hiervoor moet je wel 16,5 jaar of ouder zijn.