Naar artikel

Haal je motorrijbewijs in Nieuwegein

Altijd al motor willen rijden?

Snel en effectief je motorrijbewijs halen? Dit kan door je aan te melden bij onze ANWB motorrijschool in Nieuwegein. Wij bieden je de mogelijkheid om je motorrijbewijs te halen op een manier die bij je past. Onze ervaren rijcoaches zorgen door middel van de kwalitatieve lessen dat je binnen no-time je rijbewijs hebt.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Theorie

Bij onze motorrijschool kun je op een slimme manier je theoriecertificaat A halen. Deze heb je nodig voordat je van start gaat met je eerste praktijkles als je nog geen rijbewijs B hebt. Heb je jouw autorijbewijs wel? Dan kan je het theorie-examen tijdens de praktijklessen afnemen.

Informatie per motorrijbewijs

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Nieuwegein kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

Next: pratijkexamens

Voor het behalen van het motorrijbewijs dien je twee praktijkexamens af te leggen: verkeersdeelneming (AVD) op de weg en voertuigbeheersing (AVB) op een afgesloten terrein. Uiteraard zorgt onze rijschool voor een optimale voorbereiding op deze examens.

Hoeveel kost het?

Tijdens de kickstartles kunnen onze ervaren rijcoaches een inschatting maken van je huidige niveau. Je weet dan direct hoeveel lessen er nodig zijn voordat je een examen kunt afleggen. Dit is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse lessen. De losse motorrijbewijs kosten kun je hieronder vinden. 

Kickstartles€ 89,-
Losse lesprijs motor € 63,50

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.