Haal je motorrijbewijs in Nieuwegein

Een snelcursus of losse lessen

Snel en effectief je motorrijbewijs halen? Dit kan door je aan te melden bij onze ANWB vestiging in Nieuwegein. Wij bieden je de mogelijkheid om je motorrijbewijs te halen op een manier die bij je past. Dit kan via een snelcursus of door het volgen van losse motorrijlessen. Je motorrijbewijs halen in Nieuwegein, doe je dus eenvoudig bij de ANWB.

Wij bieden jou de volgende voordelen:

  • Motorrijles die bij je past
  • Een vaste instructeur
  • Goede tarieven
  • Slagingspercentage tussen de 81%-100%

Theorie

Bij onze motorrijschool kun je op een slimme manier je theoriecertificaat A halen. Deze heb je nodig voordat je van start gaat met je eerste praktijkles als je nog geen rijbewijs B hebt.

Examens

Voor het behalen van het motorrijbewijs dien je twee praktijkexamens af te leggen: verkeersdeelneming (AVD) op de weg en voertuigbeheersing (AVB) op een afgesloten terrein. Uiteraard zorgt onze rijschool voor een optimale voorbereiding op deze examens.

Leeftijdseisen

Je kunt niet zomaar examen doen voor het motorrijbewijs. Voor de lichte motoren (A1) mag je opgaan vanaf 18 jaar. Voor middelzware motoren (AV2) kan dit pas vanaf 20 jaar. De zwaarste variant (A) is mogelijk vanaf 24 jaar, die voor de zware motoren.

Motorrijbewijs kosten

Natuurlijk wil je ook graag weten wat je kwijt bent qua kosten. De intest maakt veel duidelijk. Een aantal prijzen zoals de kosten per les en de tarieven voor de praktijkexamens, kun je ook in het overzicht hieronder terug vinden.

Proefles/intest (2 uur) € 65,-
Per motorrijles (60 minuten) € 51,-
Pakketprijs 
(15 uur praktijkles + Praktijkexamens AVB & AVD) 
€ 1.149,-
Examen AVB (voortuigbeheersing)

€ 192,-

Examen AVD (verkeersdeelneming) € 265,-
Theorieexamen € 47,-

Motortheorie leren en examentrainingen oefenen? Zie hier ANWB producten die je daarbij kunnen helpen.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor motor aan