Volg een proefles bij de ANWB Rijschool in Hoorn

Een proefles autorijden in Hoorn

Leren autorijden en je rijbewijs halen is een hele kunst en is mede afhankelijk van hoe je wordt opgeleid. Een proefles maakt het mogelijk om onze rijschool te proberen. Deze les maakt deel uit van onze unieke ANWB lesmethode. Samen gaan we met jou aan de slag om erachter te komen hoeveel lessen er nodig zijn en welke rijcoach jou daar het beste bij van dienst kan zijn.

Deze onderstaande tabel geeft je een indicatie van het aantal rijlessen dat nodig is.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Deze proefles van 1,5 uur, inclusief kennismaking en evaluatie, is uitstekend geschikt om erachter te komen of er een klik is tussen jou en de ANWB Rijschool. En je hebt hierdoor een goede indicatie wat je uiteindelijk gaat betalen voor je rijlessen. Een proefles autorijden is dan ook zeker aan te raden.

Een advies dat op jou is afgestemd

Bij de ANWB Rijschool zorgen we altijd voor een persoonlijk lesadvies. Schrijf je daarom in voor je eerste les in een echte lesauto. Dit kan al vanaf 16,5 jaar! Ben je tevreden met onze aanpak en blijf je bij ons je lessen volgen? Dan zorgen wij dat de kosten van de eerste les weer aan jou worden terug betaald!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan