Brommer / scooterrijbewijs halen in Helmond

Haal je rijbewijs al in één dag!

Momenteel bieden wij geen motorrijlessen aan op onze rijschool in Helmond. Wanneer je een aanmeldformulier invult voor een proefles, verwijzen wij je graag door naar een van onze andere rijscholen en kunnen wij samen met jou de mogelijkheden bespreken. Je kunt met je theorie beginnen als je 15,5 jaar bent. Als je 16 jaar bent, kun je zo in één dag je scooter- of brommerrijbewijs halen.

Als je ervoor kiest om je scooter- of brommerrijbewijs te halen bij de ANWB, dan profiteer je in ieder geval van een hoog slagingspercentage wat natuurlijk wat zekerheid geeft. Wij zorgen voor een voordelig totaalpakket met een theorietraining en de praktijklessen.

Praktijk- en theorie examen

Je moet wel eerst je scooter theorie certificaat (AM) op zak hebben voordat je je eerste scooterrijles kunnen inplannen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, wij helpen je met de slimme theorietraining van de ANWB. De hoeveelheid praktijklessen voor het examen verschilt per persoon, het gemiddelde aantal lessen ligt op 4 tot 6. Bekijk hieronder de brommer / scooter rijbewijs kosten.

Losse rijles brommer/scooter €  47,-

Aanmelden voor scooter rijopleiding

 

Tarieven theorie en praktijkexamen

Praktijkexamen € 208,50
Theorie-examen € 51,-
Theorieboek + online oefenexamens € 34,50

Het theorieboek inclusief online oefenexamens voor rijbewijs AM is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.