Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je scooter rijbewijs in Heerlen

Je AM rijbewijs halen in slechts 1 dag

Niet alleen voor het autorijbewijs ben je bij de ANWB aan het goede adres. Ook als jij je brommerrijbewijs wilt halen, kun je bij onze rijschool in Heerlen terecht. Bij ons kun je vanaf 15,5 jaar beginnen met je theorie en vanaf 16 jaar afrijden voor je scooter- of brommerrijbewijs.

Bij de ANWB Rijschool profiteer je van de volgende voordelen:

  • De mogelijkheid van een eendaagse opleiding
  • Volgen van theorie- en praktijklessen
  • Hoog slagingspercentage
  • Een scherpe prijs voor het halen van je brommerrijbewijs

Je scooter rijbewijs halen in Heerlen - De theorie en praktijk

Om je rijbewijs voor de brommer te behalen, dien je zowel een theorie- als praktijkdeel succesvol te doorlopen. Voordat je start met de praktijklessen, dien je het zogenaamde theoriecertificaat op zak te hebben. Dit certificaat kun je ook halen bij de ANWB Rijschool na het volgen van je scooter theorie. Wij helpen je hierbij graag waar nodig. De praktijklessen zelf zijn leerzaam, afwisselend en bereiden je perfect voor op het brommerrijexamen.

Wat kost het brommer- / scooterrijbewijs?

Bij de ANWB Rijschool in Heerlen zijn we helder over de scooter rijbewijs kosten. In het overzicht hieronder vind je de kosten van de verschillende onderdelen van het scooterrijbewijs. De meeste jongeren hebben 4 tot 6 lessen nodig om het AM rijbewijs te halen. Hou hier dus rekening mee als je de kosten voor je scooter- of brommerrijbewijs berekent.

Losse rijles brommer/scooter€ 52,50
Dagopleiding + praktijkexamen € 396,-

Wil je meer weten of je scooter rijbewijs halen in Heerlen? Meld je dan direct aan of neem vrijblijvend  contact op, we vertellen je graag meer.

Tarieven theorie en praktijkexamen

Praktijkexamen€ 232,-
Theorie-examen€ 62,-
Theorieboek + online oefenexamens€ 34,50

Het theorieboek inclusief online oefenexamens voor rijbewijs AM is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.