Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Heerlen

Volg op prettige wijze autorijles

Ben je klaar voor het behalen van je autorijbewijs en wil je dit graag doen op een manier die jij prettig vindt? Meld je dan aan voor onze rijlessen in Heerlen bij de ANWB Rijschool. Je krijgt altijd de persoonlijke begeleiding van een ervaren rijinstructeur zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs B haalt.

De proefles

Bij onze ANWB Rijschool in Heerlen start je altijd met een proefles autorijden. Tijdens deze auto rijles van 1,5 uur maak je niet alleen kennis met je rijinstructeur, maar krijg je ook een indruk hoe wij te werk gaan en adviseren wij je over het aantal benodigde rijlessen. Zo weet je dus direct waar je aan toe bent en kun je snel beginnen met lessen. En wist je dat je bij onze autorijschool al met je rijlessen kunt beginnen vanaf 16,5 jaar?

 

Handige en praktische lesdoelen

Autorijden leer je natuurlijk pas echt in de praktijk. Wij werken in onze lesmethode daarom veel met praktijkvoorbeelden en heldere lesdoelen. Je weet elke les wat je van ons kunt verwachten en je ontvangt natuurlijk de nodigde feedback. Ook een stukje huiswerk mag niet ontbreken. Alles dus om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor je rijbewijs.

Hoe ziet een rijles er bij de ANWB uit?

Standaard duurt een rijles 60 minuten, maar je kunt ook besluiten om lessen te nemen die langer duren. Samen met je rijinstructeur ga je op zoek naar complexe verkeerssituaties om mee te oefenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de drukke en doorgaande wegen in Heerlen? Wij bereiden je op rustige wijze voor op het komende rijexamen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

 

Veel cursisten zijn je al voorgegaan in onze lesauto. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees hieronder enkele reacties over de ANWB rijschool in Heeerlen.

Bas:

"Zelden heb ik me zo op mijn gemak gevoeld bij een autorijschool. Dankzij het stappenplan ben ik goed voorbereid het examen ingegaan en in een keer geslaagd."

Sammy:

"In eerste instantie was ik bang om achter het stuur te zitten, maar de rijinstructeur stelde me volledig op mijn gemak tijdens de rijlessen. Ik had zelfs geen extra lessen nodig. Top rijschool!"