Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je C1 rijbewijs in Heerlen

Wil jij in slechts twee dagen je camper rijbewijs halen? Kies dan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je C1 rijbewijs in Heerlen.

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze camper rijlessen. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je C1 rijbewijs. 
 

Aanmelden camper rijbewijs 

Haal in 2 dagen het rijbewijs voor de camper

Het vrijheidsgevoel dat je met een camper ervaart is geweldig. Je steekt de sleutel in het contact en je reis kan beginnen of juist doorgaan naar de volgende bestemming. De ideale methode om in eigen tempo je reis te bepalen! Bij de ANWB rijschool in Heerlen staan onze ervaren instructeurs klaar om jou te begeleiden op weg naar het snel en gemakkelijk behalen van je camper rijbewijs.

Inhoud opleiding rijbewijs C1

Het traject van de camperopleiding is opgedeeld in verschillende onderdelen. Het volgende kun je verwachten:

  • Theorie als voorbereiding op het theorie-examen (zelfstudie)
  • Theorie-examen RVM-C1: Rijbewijs en Vakbekwaamheid
  • 8 uur praktijklessen
  • CBR-examen
  • Camper rijbewijs in ontvangst nemen!

Prijzen rijbewijs C1 

Haal je camper rijbewijs in 2 dagen met het ANWB camperpakket. De ANWB biedt een compleet camperpakket waarbij alle bovenstaande onderdelen zijn inbegrepen. Tijdens de rijlessen krijg je een persoonlijk lesadvies en leren we je alle benodigde vaardigheden om veilig en verantwoord de weg op te gaan. De kosten voor het behalen van je C1 rijbewijs hangen uiteraard af van je leervaardigheid en hoeveel lessen je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. Klaar om de wereld (of Nederland) te verkennen met jouw eigen camper!

Proefles (120 min)€ 139,-
Losse les€ 115,-

 

Tarief examens:

Praktijkexamen€ 496,25
Theorie-examen€ 102,-

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een camperopleiding of vraag naar de mogelijkheden voor het plannen van een proefles bij de ANWB rijschool. En behaal je C1 rijbewijs.
Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op en bel 088 214 09 00.