Proefles autorijden in Harderwijk

Krijg een persoonlijk advies

Wist je dat het halen van je rijbewijs bij een ANWB Rijschool altijd start met een proefles? Dit maakt deel uit van onze unieke lesmethode, op basis van deze proefles gaan we namelijk kijken naar jouw vaardigheden. Een proefles in Harderwijk duurt ongeveer 1,5 uur, wat een perfecte eerste kennismaking is met autorijden. Aan het einde van de les volgt een evaluatie en bekijken we welk pakket het beste bij jou past. Zo weet je direct wat je van ons kunt verwachten.

Onderstaande tabel geeft je alvast inzicht in hoeveel lessen gemiddeld nodig zijn. Van vlotte leerling tot onervaren leerling!

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Een proefles is de perfecte eerste kennismaking met rijlessen, onze ANWB lesmethode en onze rijcoaches.

Gratis proefles auto aanvragen

Kom je na de proefles bij ons lessen? Dan is de proefles zelf helemaal gratis, anders betaal je 35,- euro. Wanneer je 16,5 jaar bent is het al mogelijk om te beginnen met rijlessen. Na de proefles nemen we met jou het persoonlijke lesadvies door, om zo een plan te maken voor het behalen van jouw rijbewijs.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan