Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Harderwijk

Zo haal jij je rijbewijs in Harderwijk

Je rijbewijs halen in Harderwijk? Dan ben je bij onze ANWB Rijschool aan het juiste adres. Onze rijlessen stemmen we helemaal af op jouw persoonlijke situatie. Waar je ook voor kiest, met de unieke ANWB lesmethode haal jij op jouw manier je rijbewijs.

Een goede start begint met een proefles bij de ANWB

Ben je een vlotte leerling in de auto? Of ben je een gemiddelde leerling? Wanneer jij je rijbewijs gaat halen in Harderwijk starten we altijd met een proefles. Tijdens deze les van 1,5 uur maak je kennis met je rijcoach en stellen we een persoonlijk lesadvies op. Zo weet je dus direct waar je aan toe bent! Een proefles bij onze ANWB Rijschool in Harderwijk is gratis, als je daarna bij ons komt lessen.


Tijd voor je eerste rijles

Na de proefles is het tijd voor het echte werk, je eerste rijles. Spannend! Maar maak je geen zorgen. Aan het begin van iedere autorijles stel je samen met je rijinstructeur een aantal lesdoelen vast. Aan het einde van de les bekijken we in hoeverre je deze doelen behaald hebt. Ook krijg je een stukje huiswerk mee ter voorbereiding van je volgende autorijles. Zo behaal je goed voorbereid je rijbewijs in Harderwijk!

Rijles Harderwijk: dit kan je verwachten

Een standaard rijles in Harderwijk duurt 60 minuten, maar het is ook mogelijk om rijlessen van 120 minuten te boeken. Tijdens de rijlessen kom je in aanraking met diverse verkeerssituaties, zoals de drukte rondom het station en de smalle straatjes van de binnenstad van Harderwijk. Onze rijinstructeurs loodsen je door alle situaties heen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Benieuwd hoe andere leerlingen hun rijlessen in Harderwijk ervaren? Bekijk hier de reviews over onze ANWB Rijschool:

Onno:

"Zeer goed. Gevoel voor humor afgewisseld met duidelijke instructies. Laat je zelf veel ontdekken en vertellen waarom je dingen wel of niet doet."

Angelique:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB rijschool. Gevraagde informatie wordt zeer snel gegeven. De instructeur is erg relaxed en duidelijk in zijn uitleg."