Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Epe

Persoonlijke autorijschool

Hoe je het ook went of keert, je wilt altijd een rijschool die bij je past als je je rijbewijs wilt gaan halen. Daarom is een proefles autorijden in Epe van de ANWB een goede aanrader voordat je start met rijlessen. Een slimme manier om onze rijschool te proberen! 

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Je kunt bij vanaf 16,5 jaar starten met een proefles. Ben je enthousiast over onze lesmethode en plan jij je rijlessen bij ons in? Dan krijg je de kosten van deze eerste les van ons terug!

Persoonlijk advies 

Een proefles autorijden bij onze rijschool duurt 1,5 uur. In dit tijdsbestek maak je kennis met de rijcoaches, ga je auto de weg op en ontvang je daarna een persoonlijk lesadvies. Dit wordt gedaan aan de hand van jouw verkeersinzicht en voertuigcontrole. Na deze les weet je dus direct hoeveel lessen wij denken dat je nodig hebt om te kunnen slagen voor je autorijbewijs.

 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!