Proefles autorijden in Epe

Persoonlijke autorijschool

Hoe je het ook went of keert, je wilt altijd een rijschool die bij je past als je je rijbewijs wilt gaan halen. Daarom is een proefles autorijden in Epe van de ANWB een goede aanrader voordat je start met rijlessen. Een slimme manier om onze rijschool te proberen! 

Om alvast een idee te krijgen hoeveel lessen wij denken dat je nodig gaat hebben voor je autorijbewijs, kan onderstaande indicatietabel je verder helpen.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Je kunt bij vanaf 16,5 jaar starten met een proefles. Ben je enthousiast over onze lesmethode en plan jij je rijlessen bij ons in? Dan krijg je de kosten van deze eerste les van ons terug!

Persoonlijk advies 

Een proefles autorijden bij onze rijschool duurt 1,5 uur. In dit tijdsbestek maak je kennis met de rijcoaches, ga je auto de weg op en ontvang je daarna een persoonlijk lesadvies. Dit wordt gedaan aan de hand van jouw verkeersinzicht en voertuigcontrole. Na deze les weet je dus direct hoeveel lessen wij denken dat je nodig hebt om te kunnen slagen voor je autorijbewijs.

 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan