Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Epe

Prettig leren autorijden

Als je de keuze maakt voor een rijschool is het wel zo prettig als deze volledig is afgestemd op wie en hoe jij bent als persoon. Dit geldt zeker als je kiest voor de ANWB Rijschool in Epe. Dankzij de unieke lesmethode maak jij je de lesstof snel eigen.

De proefles

Rijlessen in Epe volgen bij de ANWB Rijschool begint altijd met een proefles. Deze rit duurt in totaal 1,5 uur inclusief kennismaking en evaluatie. Afhankelijk van jouw prestaties en inzicht, krijg je na deze les een helder lesadvies. Je kiest daarmee altijd voor een lespakket dat bij je past. Deze auto rijles mag je bij ons volgen vanaf 16,5 jaar.

Lesdoelen en evaluatiemomenten

De ANWB maakt altijd gebruik van lesdoelen en evaluatiemomenten. Dit doen wij om je in stappen voor te bereiden op het komende examen. Ons overzichtelijke praktijkinstructieboek helpt je daar uitstekend bij. Bovendien weet je voor de volgende rij les waar je extra op moet letten.

De rijles: hoe ziet deze eruit?

Een autorijles duurt normaal gesproken 60 minuten. Wil je sneller klaar zijn? Dan kun je ook lessen boeken van 120 minuten. Aangezien onze rijcoaches de wegen op hun duimpje kennen, ga je verkeersknooppunten opzoeken zoals de autosnelweg Knooppunt Beekbergen en de spitsstrook richting Arnhem afslag Loenen/Eerbeek.

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Veel cursisten zijn je al voorgegaan! Wil je weten hoe zij onze rijschool en rijlessen hebben ervaren? Lees hun ervaringen hieronder:

Ilse de Jong
"Ik heb hele prettige ervaringen met deze verkeersschool. Ik heb eerst bij een andere verkeersschool gereden, maar dat beviel niet zo goed. Bij de ANWB in Epe is het overzichtelijk wat er gebeurt. Ze gaan goed in overleg en de lesmethode is heel fijn en positief. Er is heel veel ruimte geweest om te oefenen. Veel variatie in de gebieden waar ik moest rijden. Goede uitleg door de instructeur. Top!!!"

Karin van Keulen
"Prima ervaring met deze rijschool. Prima planning die je online kan inzien en wijzigen.
Goede instructeur gehad! Enthousiaste medewerkers en erg behulpzaam. Je voelt je snel op je gemak."