Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Enschede - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Enschede

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Op je eigen wijze je rijbewijs halen

Je autorijbewijs halen bij een betrouwbare autorijschool? Schrijf je dan in bij de ANWB Rijschool in Enschede. Haal je rijbewijs, volledig in je eigen tempo. Onze ervaren rijcoaches helpen je bij het behalen van je rijbewijs.  Je kunt bij ons altijd rekenen op uitstekende lessen!

De pluspunten van de ANWB Rijscholen

ANWB rijopleiding in Enschede hanteert de unieke ANWB Lesmethode. Om een goed beeld te krijgen van jouw startpunt, beginnen we altijd met een vrijblijvende proefles. Vervolgens kan er een persoonlijk lesadvies worden gegeven. Hierin vind je o.a. het aantal geadviseerde rijlessen en de rijcoach die het beste bij je past. Vervolgens kan de rijopleiding van start gaan! Dankzij onze lesmethode hebben al veel mensen hun rijbewijs gehaald. En mocht je na de aanbevolen rijlessen toch niet slagen, dan biedt de ANWB Examengarantie een gratis eerste herexamen. Vraag dus nu jouw proefles aan! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Enschedee
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Dé autorijschool van Enschede

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Enschede? Meld je dan aan voor rijles bij de ANWB rijschool. Hier staan enthousiaste rijinstructeurs voor je klaar en ben je bovendien verzekerd van een hoog slagingspercentage. Na het behalen van je rijbewijs ben je alle verkeersknooppunten in de Achterhoek probleemloos de baas en pak jij de wagen wanneer het jou uitkomt. Nieuwsgierig naar ons lesaanbod en wil je kennismaken met onze rijinstructeurs? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Enschede.

Autorijles in Enschede 

Bij de ANWB Autorijschool Enschede kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Fantasische flexibele opleiding met fijne instructeuren!” 

Leerling Autorijschool Enschede

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Enschede

Telefoonnummer
0545 - 472010 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Kiefteweg 6
7151 HT Eibergen

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:30 uur
za08:30 - 12:30 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.