Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Enschede

Voor de eerste keer achter het stuur

Wil je weten hoe het is om achter het stuur te zitten? Wil je een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig gaat hebben? Dan ben je bij de ANWB Rijschool in Enschede op de juiste plek. Bij ons kun je namelijk een proefles volgen. Deze les maakt onderdeel uit van onze lesmethode. Na het volgen van deze les weet je hoeveel lessen wij denken dat je nodig gaat hebben voordat je daadwerkelijk examen kunt doen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een proefles autorijden in Enschede duurt totaal 1,5 uur inclusief kennismaking en evaluatie. Een perfecte manier om onze rijschool te proberen!

Een persoonlijk lesadvies

Bij de proefles autorijden krijg je altijd een persoonlijk lesadvies. Wil je direct je eerste rijles inplannen? Dit kan al vanaf 16,5 jaar. De kosten van deze allereerste les krijg je van ons terug als je ook daadwerkelijk je rijlessen gaat volgen bij de ANWB in Enschede.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan