Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Enschede

Volg autorijles op een manier die bij je past

Rijles krijgen op een manier die bij je past? Dat is een groot pluspunt van de ANWB Rijschool in Enschede. Hier volg je de rijlessen op je eigen teempo. Wat je ook kiest: onze lesmethode helpt je om met succes het rijbewijs te halen.

De proefles

Rijlessen in Enschede begint altijd met een proefles. Deze auto rijles duurt ongeveer 1,5 uur. Na een kennismaking ga je samen met de rijcoach de weg op en op basis van de uitslag krijg je een lesadvies aangeboden. Je weet dan direct hoeveel lessen er nodig zijn om je rijbewijs succesvol te halen. Dit kan al vanaf 16,5 jaar.

 

Handige lesdoelen

Onze unieke lesmethode met duidelijke praktijkvoorbeelden brengt je alle kneepjes van het autorijden bij. Uiteraard voldoet alles aan de eisen van het CBR. Er wordt altijd gewerkt met lesdoelen die door de rijinstructeur worden vastgesteld. Je krijgt na elke les feedback en wat huiswerk mee voor de volgende les.

Hoe ziet een les eruit?

Een les bij de ANWB in Enschede in de les auto duurt standaard 60 minuten. Langer mag uiteraard ook. Hierdoor kun je nog sneller afrijden. Complexe verkeerssituaties worden niet vermeden. Zo kom je tijdens de rijlessen, bijvoorbeeld langs de gecombineerde taperstrook op de A35 in Enschede. Op die manier ben je optimaal voorbereid op je rijexamen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!