Aanhanger rijbewijs (BE) in Dordrecht

In één dag je aanhanger rijbewijs halen bij ANWB

Rijden met een aanhangwagen vraagt de nodige voorbereiding aangezien er zich altijd situaties kunnen voordoen waarbij je de aanhanger op een moeilijke wijze door het verkeer moet manoeuvreren. Bij de ANWB rijschool in Dordrecht bereiden wij je helemaal voor op deze situaties. Op deze manier ga jij veilig en met je BE rijbewijs op zak de weg op!

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze aanhanger rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je BE rijbewijs. 

Aanmelden aanhanger rijbewijs 

 

Wanneer een BE rijbewijs?

Komt het gewicht van jouw auto inclusief aanhanger boven de 3.500 kilo? Dan moet je in het bezit moeten zijn van je BE rijbewijs, ook wel rijbewijs E achter B genoemd. Dit rijbewijs kun je bij de ANWB Rijschool in Dordrecht al in één dag halen. Op basis van een proefles kunnen wij je adviseren over de lespakketten.

Je E achter B rijbewijs plannen

Voordat je kunt starten met de lessen voor je E achter B rijbewijs, dien je in het bezit te zijn van het rijbewijs B. Houd bij het inplannen van je examen rekening met een eventuele wachttijd bij het CBR.

Als je nog helemaal geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger, dan raden we je aan een proefles te nemen voor het inschatten van je rijvaardigheid. Op die manier kunnen we kijken of een eendaagse opleiding geschikt voor je is of dat een lespakket op maat beter bij je past.

Proefles/intest € 60,-
Losse les € 72,50
Eendaagse opleiding incl. praktijkexamen (= 7 uur) € 799,50
Praktijkexamen € 295,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan