Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Den Haag - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijlessen in Wassenaar

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Rijbewijs halen in Wassenaar

Wil je je rijbewijs halen in Wassenaar? Geen probleem, de ANWB rijschool Den Haag haalt je graag op voor je rijlessen. ANWB Rijschool in Den Haag is een echt familiebedrijf, waarbij we een persoonlijke aanpak belangrijk vinden. Je rijlessen worden persoonlijk op je afgestemd. 

De voordelen bij ANWB

Dankzij de proefles kunnen wij de rijlessen bij onze verkeersschool helemaal op jouw persoonlijkheid en leervaardigheid afstemmen. Onze rijinstructeurs bereiden je optimaal voor op het rijexamen. Daarom is het van belang om in de dichtsbijzijnde examenlocatie Den Haag te lessen, zodat je meteen met drukker verkeer leert om te gaan.

Slaag je de eerste keer niet na het aantal geadviseerde lessen? Dan krijg je het eerste herexamen gratis. Als je 16,5 jaar of ouder bent, kun je direct een vrijblijvende proefles aanvragen bij onze autorijschool of één van de andere ANWB rijscholen.