Haal je C1 rijbewijs in Amsterdam

Wil jij deze zomer met de camper de weg op? Haal dan je C1 rijbewijs in Amsterdam bij de rijschool van ANWB Rijopleidingen. Met een team van ervaren instructeurs en ons compleet camperpakket haal jij al in twee dagen je camperrijbewijs.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Optimaal genieten met je eigen camper

Voor veel mensen staat de camper symbool voor ultieme vrijheid. Op je eigen tempo regio’s verkennen en altijd je eigen faciliteiten bij de hand hebben is dan ook een luxe waarmee de vakantie pas echt ontspannen wordt. Maar ook een weekendje weg is met een camper nog eenvoudiger. Reden genoeg dus om je camperrijbewijs te halen. ANWB Rijopleidingen biedt hiervoor een compleet pakket waarmee je in slechts twee dagen je rijbewijs C1 kunt halen.

Snel en veilig je rijbewijs C1 halen

Het compleet camperpakket bestaat uit de volgende zaken:

  • 3 theorieboeken + 21 uur online oefenmateriaal
  • 2 CCV theorie-examens (RV1 light en RC2)
  • 8 rijlessen in een camper
  • CBR praktijkexamen

De rijlessen in de camper worden begeleid door een ervaren instructeur die je alles kan vertellen over het rijden in dit voertuig en die je tijdens de rit voorziet van een persoonlijk advies. Waardevolle informatie waarmee we jou op een snelle en veilige manier voorbereiden op het zelfstandig besturen van een camper.

Is het rijbewijs C1 verplicht?

Welk rijbewijs voor de camper je nodig hebt hangt af van het gewicht van het voertuig. Gaat het om een camper van minder dan 3500 kg? Dan is het normale rijbewijs B voldoende. De meeste campers wegen echter tussen de 3500 en 7500 kg. Hiervoor is het rijbewijs C1 dus wel verplicht.

Rijbewijs C1 kosten

Het compleet camperpakket kost 1475 euro en biedt dus alles wat jij nodig hebt om je C1 rijbewijs te halen.

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool en behaal je c1 rijbewijs in Amsterdam.
Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden camper rijopleiding