Rijlessen in Amsterdam

Lessen wanneer jij wilt

Bij de ANWB Rijschool in Amsterdam kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren, dus je kunt iedere autorijles plannen wanneer het jou uitkomt, ook in de avond en op zaterdag. Het is op elke leeftijd (vanaf 16,5 jaar) mogelijk om bij ons je autorijlessen te volgen. De vestiging in Amsterdam is bovendien goed bereikbaar, zowel telefonisch als met de auto en het openbaar vervoer.

Starten met rijlessen

Je start met een proefles om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij je past. De proefles duurt 1,5 uur inclusief twee gesprekken. Na de proefles stellen wij een persoonlijk lesplan voor je op en kun je starten met je rijlessen. Voor iedere les wordt een doel vastgesteld en je krijgt huiswerk mee voor de volgende les.

Om je te helpen bij het inschatten van het benodigde aantal lessen kun je onderstaande indicatietabel gebruiken:

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 10 tot 20 lessen
Vlotte leerling 20 tot 30 lessen
Gemiddelde leerling 30 tot 40 lessen
Onervaren leerling 40 tot 50 lessen

 

Een effectieve autorijles

De rijcoaches van de ANWB Rijschool in Amsterdam zorgen ervoor dat iedere rijles effectief is en ze weten alle belangrijke verkeerspunten in Amsterdam te vinden. Denk aan de wegen met trams, turbo-rotondes en de ringweg A10.

Een auto rijles duurt standaard 60 minuten, maar je kunt ook kiezen voor meerdere rijlessen achter elkaar zodat je sneller klaar bent voor je rijexamen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan

 

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Amsterdam:

Ana Rekar:

“Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en je wordt altijd gelijk geholpen. Ik heb bij twee instructeurs gereden en heb mij 100% op mijn gemak gevoeld en van beiden erg veel geleerd. Al met al raad ik iedereen een ANWB opleiding aan!”

Gregory Schlimmer:

“Ik ben zeer tevreden over de ANWB Rijschool in Amsterdam. Ik ben zeer goed begeleid en ze hebben zich flexibel opgesteld toen ik mijn hele planning om moest gooien.”