Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Amstelveen

De 1e keer rijden in de auto

Wil jij het autorijden voor de eerste keer ervaren? Dit kan dankzij een proefles autorijden in Amstelveen. Hier kun je proeven van onze manier van lesgeven en maak je bovendien kennis met onze ervaren rijcoaches. Tijdens deze les kan een instructeur een inschatting maken welk lespakket goed bij jou past om je rijbewijs te halen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Een proefles autorijden duurt bij onze autorijschool 1,5 uur. Daarin maak je dus niet alleen kennis met onze werkwijze, maar rijd je 60 minuten in de auto en ontvang je ook direct een evaluatie. Een perfecte manier om onze rijschool te proberen!

Een compleet lesplan en een persoonlijke aanpak

Ons persoonlijke lespakket is juist datgene dat cursisten in ons waarderen. Plan daarom je rijlessen in bij onze rijschool na het volgen van deze eerste les. Dit kan al vanaf 16,5 jaar. De kosten van deze eerste les kun je van ons terugkrijgen als je rijlessen bij onze rijschool blijft volgen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan