Spoedcursus rijbewijs

Waarom ANWB? Kwaliteit & Gemak!

Vanwege de wachttijd bij het CBR is een spoedcursus op korte termijn niet in te plannen, maar gelukkig kun je bij onze rijscholen wel snel terecht voor een proefles en houden zij zoveel mogelijk rekening met jouw wens om snel af te rijden. Wanneer je het theoriecertificaat in je bezit hebt, kan een examen sneller worden ingepland. Lees hier hoe je dat kunt aanvragen.

Hoe snel kun je bij ons je rijbewijs halen?

Iedere leerling is anders. Daarom start je een rijopleiding met een proefles waarin de instructeur inzicht krijgt in jouw vaardigheden met betrekking tot voertuigcontrole en verkeersinzicht. Na de proefles wordt nauwkeurig ingeschat hoeveel rijlessen dat je nodig hebt en welke instructeur het beste bij jou past. Er wordt dan ook een planning gemaakt afgestemd op jouw studie en/of werkrooster en de actuele reserveringstijd bij het CBR. Deze wachttijd is bij de helft van de aanmeldingen langer dan de maximale 7 weken. Het CBR werkt er hard aan om de wachttijden te verkorten, maar houd er rekening mee dat het ongeveer 14 weken duurt voordat er een praktijkexamen beschikbaar is. 

De rijlessen worden ingepland in blokken van maximaal 4 uur per dag. Het is uiteraard belangrijk dat je de volledige focus hebt en genoeg energie hebt om alle lesstof tot je te nemen. Daarom is het niet effectief om langer dan 4 uur per dag te lessen. Om kennis te maken met elke verkeerssituatie worden de blokken verspreid over de dag.

Als je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk om snel het theoriecertificaat te halen en ervoor te zorgen dat je gezondheidsverklaring in orde is.

Wat kost het om snel je rijbewijs te halen?

Wat jouw rijlespakket gaat kosten weet je exact na de proefles. Wij brengen een zeer zorgvuldig advies uit gebaseerd op jaren ervaring met diverse leerlingen. Uiteraard blijft dit een indicatie, maar je kan ons aan het advies houden als je onverhoopt niet slaagt door de examengarantie.

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.