Spoedcursus rijbewijs; 10 dagen

Waarom ANWB? Kwaliteit & Gemak!

Jij wilt met een spoedcursus rijbewijs snel je rijbewijs halen, in 10 dagen? Dat kan! Wat gaat dit kosten? Ook dat is gemakkelijk uit te leggen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe snel is een spoedcursus rijbewijs?

Iedere leerling is anders en daarom start onze compact rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welke rijinstructeur het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van 7 tot 9 weken (afhankelijk van locatie en of het een eerste of herexamen betreft). De wachttijd voor een examen bij het CBR is bij de helft van de aanmeldingen langer dan de maximale 7 weken. Het CBR werkt er aan om de wachttijden te verkorten

Houd er daarom nu wel rekening mee wanneer je een aanvraag indient. Als je vervolgens de weg op gaat rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief omdat het na 4 uur gedaan is met je concentratie en hoeveel stof je per dag kan opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen.

Snelcursus rijbewijs - Hoeveel kost het?

Wat jouw compact rijlespakket gaat kosten weet je exact na de proefles. Wij brengen zeer zorgvuldig advies uit. Uiteraard blijft dit een indicatie, maar je kan ons aan het advies houden als je onverhoopt niet slaagt door de examengarantie.

Dichtstbijzijnde rijschool zoeken

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.