Lessen hoe, waar en wanneer jij wil

Jij staat centraal en daarom hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan naar wat jij wil. Vervolgens hebben we er ons product en onze dienstverlening op aangepast, zodat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. 

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

Thuis ophalen

Wij hebben een groot landelijk netwerk van instructeurs en zijn wij dus altijd bij jou in de buurt om rijles te geven. Wij halen je graag op van je adres naar wens. Bovendien kan je ook afgezet worden op een ander adres indien je dit tijdig vooraf doorgeeft aan je instructeur.

Duur en frequentie van een rijles

Een rijles duurt bij ons 60 minuten. Wij raden je echter aan om per keer 120 minuten te lessen omdat dit effectiever en efficiënter is. Ook meerdere keren per week lessen is geen probleem voor ons, zodat jij het goed kan combineren met je werk of studie.

Rijles in het weekend

Lukt het niet om te lessen op doordeweekse dagen? Geen paniek, bij ons kan je ook rijlessen plannen in het weekend. Op de zaterdag geven wij les van 8:00 uur tot 12:00 uur en verschillende vestigingen zelfs van 8:00 tot 17:00 uur. 

Geen wachttijd

Je wil zo snel mogelijk je rijbewijs halen en daarom direct starten. Dat kan. Wij geven rijlessen vanaf ’s morgens 8:00 uur tot ’s avonds 21:00 uur en zaterdags van 8:00 tot 12:00 uur. Je kan rijlessen plannen bij jouw rijinstructeur en lessen wanneer het jou het beste uitkomt. 

Gespreid betalen mogelijk

Bij ANWB Rijopleiding heb je tevens de mogelijkheid om de kosten van je rijopleiding in termijnen te voldoen. De rijschool denkt graag met je mee voor een passende regeling, zodat het behalen van je rijbewijs ook financieel een stuk eenvoudig wordt!

Rijles inplannen

Wil je weten wat wij aanbieden op de rijschool in jouw regio? Kijk dan via de rijschoolzoeker wat wij aanbieden op de rijschool in jouw regio of vraag direct een proefles aan.

Aanmelden proefles