Theorie voor je autorijbewijs

Theorieproducten

Naast de praktijklessen, is er ook een net zo belangrijk onderdeel om het rijbewijs te halen namelijk: het theorie-examen. Het is niet het leukste onderdeel maar minstens zo belangrijk. Een goede kennis van o.a. de verkeersregels en de borden draagt bij aan het lessen en dat jij veilig de weg op gaat. Wij als ANWB vinden het belangrijk dat jij veilig en met rijplezier de weg op gaat. Wij bieden zowel online als klassikale theorietraining aan. 

Theorieproducten 

Er zijn maar heel erg weinig mensen die slagen voor het theorie examen zonder hiervoor te leren. Bij de ANWB bieden we verschillende mogelijkheden om je voor te bereiden:

Wil je meer weten over de Trefzeker theorie producten en/of klassikale theoriecursus? Kijk via de rijschoolzoeker wat wij aanbieden op de ANWB rijschool in jouw regio.

Proefles 

Voor het rijden van een proefles heb je het theoriecertificaat niet nodig. In het adviesgesprek wat wij houden na de proefles, kunnen wij een gericht en goed advies geven. Hierin kunnen wij ook direct de mogelijkheden bespreken over eventuele ondersteuning voor het theoriegedeelte.

Proefles aanvragen

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

Zelf oefenen?

Theorieboek en Oefenboek Auto - Rijbewijs BTheorie- en oefenboeken in de ANWB Webwinkel
Aanvulling ANWB Theorieboek en Oefenboek Auto - Rijbewijs B