Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Renault private leasen bij ANWB

Een nieuwe Renault rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Renault voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Renault dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Een Renault privé leasen met ANWB Private Lease

Het Franse merk Renault heeft een aantal modellen in haar productgamma die in Nederland heel gewild zijn. Vooral de modellen Renault Clio en de eerste compacte crossover op de markt, de Renault Captur, zijn echte verkooptoppers van het Franse merk. Deze Renault-modellen zijn ook erg populair om (privé) te leasen. Renault behoort tot de alliantie Nissan-Renault-Mitsubishi. waar ook merken als Dacia, Lada en het luxere Infiniti onderdeel van uitmaken.

Naast de gebruikelijke benzine en diesel (diesel zie je nauwelijks bij private lease) auto’s legt ook Renault zich toe op alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen. Zo was Renault in 2012 ook het eerste automerk dat met de Renault Zoe een geheel elektrische hatchback in het aanbod had. Andere populaire Renault-modellen als de Twingo en Megane zijn tegenwoordig ook geheel elektrisch. Binnenkort komt daar nog een herboren Renault 5 EV bij. Sinds 2020 introduceerde Renault ook een aantal (mild en plug-in) hybride varianten op hun meest populaire modellen.

ANWB Private Lease heeft diverse Renault-modellen in de aanbieding. Je least dan een Renault voor een vast bedrag maandbedrag, zonder onverwacht bijkomende kosten voor onderhoud en reparatie. De meeste Renaults in het aanbod van ANWB Private Lease kun je ook als automaat privé leasen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.