Renault private leasen bij ANWB

Een nieuwe Renault rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Renault voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Renault dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Renault bij ANWB Private Lease

Een Renault privé leasen met ANWB Private Lease

Het Franse merk Renault heeft een aantal modellen in haar productgamma die in Nederland heel gewild zijn. Vooral de modellen Renault Clio en, de eerste compacte crossover op de markt, de Renault Captur, zijn echte verkooptoppers. Deze Renault-modellen zijn ook erg populair om (privé) te leasen.

Naast de gebruikelijke benzine en diesel (diesel zie je nauwelijks bij private lease) auto’s legt ook Renault zich toe op alternatieve brandstoffen en aandrijflijnen. Zo was Renault in 2012 ook het eerste automerk met een volledige lijn aan elektrische auto’s, de Renault Zoe maakt daar tegenwoordig nog steeds onderdeel van uit. In 2020 introduceerde Renault ook met een aantal (plug-in) hybride varianten op hun meest populaire modellen, als gevolg van de aangepaste normeringen van CO2-uitstoot (WLTP).

Renault behoort tot de alliantie Nissan-Renault-Mitsubishi. waar ook merken als Dacia, Lada en het luxere Infiniti onderdeel van uitmaken.

ANWB Private Lease heeft diverse Renault-modellen in de aanbieding. Je least dan een Renault voor een vast bedrag maandbedrag, zonder onverwacht bijkomende kosten voor onderhoud en reparatie. De meeste Renaults in het aanbod van ANWB Private Lease kun je ook als automaat privé leasen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Let op! Vanwege een tekort aan computerchips kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Alles over private leasen

Alles over private leasen

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Je auto verkopen via de ANWB

Je auto verkopen via de ANWB

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Meer over ANWB Verkoopservice