Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dacia private leasen bij ANWB

Een nieuwe Dacia rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Dacia voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Dacia dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Dacia bij ANWB Private Lease

Een Dacia privé leasen met ANWB Private Lease

Goedkoop (relatief), no nonsens en ruimte zijn een aantal belangrijke steekwoorden als je het hebt over Dacia. Het Roemeense Dacia is onderdeel van Renault en maakt dankbaar gebruik van diezelfde technieken. Weliswaar niet altijd de meest recente, maar daardoor wel technieken die zichzelf al bewezen hebben. Zo is het onderstel van de populaire Dacia Sandero nagenoeg hetzelfde als van de Renault Clio. Wel is beknibbeld op bijvoorbeeld de veiligheidsuitrusting. De relatef lage prijs moet ergens vandaan komen.

Om de uitstoot en daarmee ook de prijs laag te houden wordt wel gebruik gemaakt van de meest moderne motoren. De 1.3 liter viercilinder beniznemotor die bijvoorbeeld in de Duster zit tref je ook aan in modellen als de Renault Captur, Nissan Qashqai en zelfs de A-klasse van Mercedes. Nieuw in het aanbod van Dacia s de ruime Jogger. Die is er zelfs met 7 zitplaatsen. Ook is de Jogger leverbaar met hybride aandrijiving.

Wil je een Dacia private leasen? Met ANWB Private Lease lease je een Dacia voor een vast bedrag per maand, waarbij je alleen nog maar hoeft te tanken.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.