Mitsubishi private leasen bij ANWB

Een nieuwe Mitsubishi rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Mitsubishi voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Mitsubishi dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Mitsubishi bij ANWB Private Lease

Een Mitsubishi privé leasen met ANWB Private Lease

Mitsubishi Motors is een Japans automerk waarvan het belangrijkste wapenfeit alweer een aantal jaar achter ons ligt. In een poging om het Nederlandse wagenpark te 'vergroenen' stelde de Overheid plug-in hybrides vrij van wegenbelasting en precies op dat moment introduceerde Mitsubishi de Mitsubishi Outlander PHEV.  Een goed getimede actie, want de semi-elektrische Mitsubishi Outlanders waren werkelijk niet aan te slepen. Het merk Mitsubishi kent naast dit succes in de relatief goedkope Mitsubishi Space Star (de opvolger van de Mitsubishi Colt) een populaire stadsauto. Met de Mitsubishi ASX  heeft Mitsubishi nog een compacte crossover in het gamma. De Mitsubishi i-Miev was één van de eerste volledig elektrische auto's op de markt.

Nissan-Renault-Mitsubishi is de alliantie van automerken waartoe, de naam verraadt het al, ook Mitsubishi behoort. Wat de naam niet vertelt is dat ook Dacia, als onderdeel Renault, hier deel van uit maakt.

Een Mitsubishi privaten leasen? ANWB Private Lease heeft in het aanbod ook Mitsubishi opgenomen. Je least daardoor een Mitsubishi voor een vast bedrag per maand. Het enige wat je daarnaast nog moet betalen is de brandstof en als je pech hebt de boetes. De Plug-in hybrides van Mitsubishi zijn standaard voorzien van een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Let op! Vanwege een tekort aan computerchips kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Alles over private leasen

Alles over private leasen

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Je auto verkopen via de ANWB

Je auto verkopen via de ANWB

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Meer over ANWB Verkoopservice