Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mitsubishi private leasen bij ANWB

Een nieuwe Mitsubishi rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Mitsubishi voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Mitsubishi dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Mitsubishi bij ANWB Private Lease

Een Mitsubishi privé leasen met ANWB Private Lease

Mitsubishi Motors is een Japans automerk dat een aantal jaar geleden opeens vol in de spotlights stond. Door de net geintroduceerde subsidiemogelijkheden voor "groene" auto's was de Mitsubishi Outlander PHEV werkelijk niet aan te slepen. Het merk Mitsubishi kent naast dit succes in de relatief goedkope Mitsubishi Space Star een behoorlijk populaire stadsauto. Terug in het aanbod is de Mitsubishi Colt, maar als je hem goed bekijkt denk je misschien dat het om een Renault Clio gaat. Ook de nieuwe Mitsubishi ASX is een kloon van een Renault en wel de Captur. Daarmee heeft Mitsubishi weer een compacte crossover in het gamma. Die ASX is er tegenwoordig in drie smaken: als mild hybrid, full hybrid en als plug-in hybride. Ook de wat grotere Eclipse Cross is een zogenaamde stekkerhybride (PHEV).

Nissan-Renault-Mitsubishi is de alliantie van automerken waartoe, de naam verraadt het al, ook Mitsubishi behoort. Wat de naam niet vertelt is dat ook Dacia, als onderdeel Renault, hier deel van uit maakt.

Een Mitsubishi privaten leasen? ANWB Private Lease heeft in het aanbod ook Mitsubishi opgenomen. Je least daardoor een Mitsubishi voor een vast bedrag per maand. Het enige wat je daarnaast nog moet betalen is de brandstof en als je pech hebt de boetes. 

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.