Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nissan private leasen bij ANWB

Een nieuwe Nissan rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Nissan voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Nissan dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Nissan bij ANWB Private Lease

Een Nissan privé leasen met ANWB Private Lease

Nissan is jarenlang voorloper geweest op het gebied van innovaties. Dat imago draagt Nissan nog steeds met zich mee, net als de betrouwbaarheid van de Nissans. De Japanners waren niet alleen de eerste die uitgebreide veiligheidstechnieken toepasten op hun modellen, maar Nissan liep met de Leaf ook voorop als het ging om volledig elektrische auto’s.

Nissan is onderdeel van de alliantie die luistert naar de naam Nissan-Renault-Mitsubishi. Anders dan die naam doet vermoeden horen daar o.a. ook merken als Dacia, Lada en het luxere Infiniti bij.

In het populaire crossover-segment heeft Nissan met de Nissan Juke en Qashqai twee veel verkochte en 'ge-private leasde' modellen. Deze modellen zijn ook leverbaar met een moderne zuinige aandrijflijn in de vorm van de Juke Hybrid en de Qashqai e-Power. Ook de nieuwe X-Trail (optioneel ook als 7-zitter leverbaar) is voorzien van e-Power. Je rijdt dan altijd elektrisch zonder dat je hoeft te stekkeren. De batterij wordt namelijk opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Tot slot heeft Nissan naast de Leaf nog een grote volledig elektrische crossover in het aanbod, de Ariya. De hybride en elektrische modellen zijn altijd voorzien van een automaat.

Wil je een Nissan private leasen? Alle modellen zijn aanwezig in het aanbod van ANWB Private Lease. Je rijdt dan een gloednieuwe Nissan voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.