Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mini private leasen bij ANWB

Een nieuwe Mini rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Mini voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Mini onverhoopt pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van MINI bij ANWB Private Lease

Een Mini privé leasen met ANWB Private Lease

De Mini is al lang niet meer dat kleine Britse autootje dat zijn hoogtijdagen vierde in de 60-er jaren van de vorige eeuw. Nadat BMW de rechten en merknaam overnam werd in 2001 een compleet nieuwe Mini gelanceerd. Wat bleef waren de kartachtige rij-eigenschappen. De New Mini is een van de weinige retromodellen die een groot succes werd. Fiat lukte dat ook met de 500, Volkswagen een stuk minder met de New Beetle. De meeste nieuwe Mini's rollen uit de fabriek in het Engelse Oxford, maar ook in het Limburgse Born worden door VDL Nedcar Mini's geproduceerd.

Van de nieuwe Mini's zijn we inmiddels aanbeland bij de derde generatie. Met elke modelwisseling werd de Mini wel een stukje groter. De Mini's worden al jaren geleverd als One, Cooper en Cooper S. De hatchback is er als 3 en 5-deurs. Er is ook een stationwagen, de Mini Clubman en een SUV, de Mini Countryman. Deze laatste is er ook als plug-in hybride. Volledig elektrisch rijden kan met de Mini Electric.

Wil je een Mini private leasen? Met ANWB Private Lease lease je een Mini voor een vast bedrag per maand, waarbij je alleen nog maar hoeft te tanken. De meeste modellen van Mini zijn bij ANWB Private Lease ook als automaat leverbaar. De elektrische en hybride Mini’s zijn standaard voorzien van een automaat.
 

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.