Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BMW private leasen bij ANWB

Een nieuwe of gebruikte BMW rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Bij ANWB Private Lease rijd je zorgeloos in een gloednieuwe BMW die je zelf kunt samenstellen. Of rijd in een snel leverbare en goed onderhouden occasion met alle voordelen van private lease. En mocht je BMW onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van BMW bij ANWB Private Lease

Een BMW privé leasen met ANWB Private Lease

BMW staat voor Duitse premium kwaliteit en veel rijplezier, want naast dat een BMW kwalitatief uitstekend is kent hij sportieve rijeigenschappen. Over rijplezier gesproken, Mini is eveneens onderdeel van BMW.

De hatchback, sedan en station-modellen van BMW worden aangeduid met ‘serie’ in combinatie met een nummer. De BMW 1 Serie als instapper van BMW en de BMW 2 Serie (Gran of Active Tourer) zijn de populaire modellen in die lijn. Deze zijn bovendien ook in private lease gewild en (relatief) goed betaalbaar. De X-modellen van BMW betreffen bolides met een hoge instap en staat er een i voor het model gaat het om een elektrische BMW. Een voorbeeld daarvan is de BMW i3.

BMW’s zijn niet goedkoop, je betaalt voor het premiummerk en de hoge kwaliteit van BMW. Wil je nu niet in één keer al je spaargeld stukslaan op een BMW kun je overwegen er eentje privé te leasen. Bij ANWB Private Lease hebben we diverse modellen van BMW in het aanbod. Je least dan een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand, zonder dat je daarbij voor financieel onaangename verrassingen komt te staan. Ook bieden we diverse modellen aan om als jong gebruikte occasion te leasen. Voordeel van het leasen van een tweedehands BMW is de snelle beschikbaarheid. Net zoals bij een nieuwe BMW hoef je je bij het leasen van een occasion in ieder geval geen zorgen te maken over mogelijke reparaties of duur onderhoud. 

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.