BMW private leasen bij ANWB

Een nieuwe BMW rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je BMW dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van BMW bij ANWB Private Lease

Een BMW privé leasen met ANWB Private Lease

BMW staat voor Duitse premium kwaliteit en veel rijplezier, want naast dat een BMW kwalitatief uitstekend is kent hij sportieve rijeigenschappen. Over rijplezier gesproken, Mini is eveneens onderdeel van BMW.

De hactback, sedan en station-modellen van BMW worden aangeduid met ‘serie’ in combinatie met een nummer. De BMW 1 Serie als instapper van BMW en de BMW 2 Serie (Gran of Active Tourer) zijn de populaire modellen in die lijn. Deze zijn bovendien ook in private lease gewild en (relatief) goed betaalbaar. De X-modellen van BMW betreffen bolides met een hoge instap en staat er een i voor het model gaat het om een elektrische BMW. Een voorbeeld daarvan is de BMW i3.

BMW’s zijn niet goedkoop, je betaalt voor het premiummerk en de hoge kwaliteit van BMW. Wil je nu niet in één keer al je spaargeld stukslaan op een BMW kun je overwegen er eentje privé te leasen. Bij ANWB Private Lease hebben we diverse modellen van BMW in het aanbod. Je least dan een gloednieuwe BMW voor een vast bedrag per maand, zonder dat je daarbij voor financieel onaangename verrassingen komt te staan. De meeste modellen van BMW zijn voorzien van een automaat, elektrische BMW’s hebben natuurlijk sowieso een automatische transmissie.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Let op! Vanwege een tekort aan computerchips kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Alles over private leasen

Alles over private leasen

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Je auto verkopen via de ANWB

Je auto verkopen via de ANWB

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Meer over ANWB Verkoopservice