Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mercedes-Benz private leasen bij ANWB

Een nieuwe Mercedes-Benz rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Mercedes-Benz voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Mercedes-Benz dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Mercedes-Benz bij ANWB Private Lease

Een Mercedes-Benz privé leasen met ANWB Private Lease

Het Duitse Mercedes-Benz staat voor premium kwaliteit en voor vooruitstrevende technologie. Het interieur van de bolides van Mercedes-Benz is zeer modern en strak ingericht. Mercedes Benz is, net als smart, onderdeel van het Daimler concern.

Mercedes is door de hoge kwaliteit geen goedkoop merk om te kopen, of te private leasen. Dat geldt voor een nieuwe Benz, maar ook een occasion kan nog stevig aan de prijs zijn. Desondanks zijn de Mercedes-Benz A-Klasse en B-Klasse populaire modellen. Daarbinnen zijn de uitvoeringen AMG en CLA dan weer erg gewild. Ook Mercedes Benz verduurzaamt haar assortiment door de plug-in hybride techniek toe te passen op de modellen.

ANWB Private Lease heeft verschillende Mercedes Benz-modellen in de aanbieding om te privé te leasen. Je leaset dan een gloednieuwe Mercedes voor een vast bedrag per maand en tegen flexibele en heldere algemene voorwaarden. De meeste modellen van Mercedes zijn bij ANWB Private Lease ook als automaat leverbaar. De Plug-in hybrides van Mercedes hebben standaard een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.