Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nio ET5 - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Nio ET5 rijden voor een vast bedrag per maand

De Chinese bouwer van elektrische auto's Nio heeft met de ET5 zijn pijlen duidelijk gericht op de kopers van een Tesla Model 3. Nieuwkomer NIO onderscheidt zich met diens elektrische auto’s op een aantal belangrijke punten van de concurrentie. Niet in de laatste plaats vanwege de verwisselbare batterij. Een optie die helaas nog niet beschikbaar is als je de auto privé gaat leasen.

Nio ET5 Standard 75 kWh EV (490 pk)

De nieuwe Nio ET5 is als Standard voorzien van een 75 kWh groot accupakket, goed voor een actieradius van 456 kilometer (WLTP). Volladen aan een publieke laadpaal duurt 7.45 uur. Aan de snellader ben je onder ideale omstandigheden in een half uur weer van 10 tot 80% opgeladen. Tegen meerprijs is ook de uitvoering Long Range met een 100 kWh grote batterij beschikbaar (goed voor 590 km WLTP). Het uitwisselen van de accu is bij het leasen van de Nio ET5 niet mogelijk. Meer ruimte nodig? Kijk dan eens bij de stationwagen, de Nio ET5 Touring.

Private lease nu de Nio ET5. Kies je kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische Nio ET5 per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Nio ET5

 • Uitvoering:  Standard
 • Carrosserie: Sedan (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 360 kW (490 pk)
 • Batterijcapaciteit: 75 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 24,2 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 456 kilometer (praktijkbereik 355 km)
 • Trekgewicht: 1.400 kg
 • Kogeldruk: 100 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.