Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

MG 5 EV - ANWB Private Lease

Het Chinese MG was er al vroeg bij met hun elektrische SUV, de ZS. Nu komen ze als eerste ook met een betaalbare volledig elektrisch aangedreven stationwagen op de markt, de MG 5 Electric. Met zijn scherpe prijs, praktische gebruiksmogelijkheden en rijke standaarduitrusting vormt de MG5 Electric een aantrekkelijk aanbod.

MG 5 Comfort Standard Range EV 50,3 kWh (177 pk)

De stationwagen MG5 start in de uitvoering Comfort. En zoals we inmiddels van MG gewend zijn mankeert er weinig aan de standaarduitrusting. Lichtmetalen velgen, LED-koplampen, een rijke veiligheidsuitrusting en een navigatiesysteem om de laadpalen makkelijk te vinden: het zit er allemaal op. Nog uitgebreider wordt het met de upgrade naar Luxery. In de praktijk kom je met deze Standard Range-uitvoering ca. 290 kilometer ver. Opladen kan zowel snel als langzaam. Aan een gewone laadbaal duurt dat zo'n 5 uur en bij de juiste snellader duurt laden tot 80% nog maar 34 minuten. Zowel de Comfort als Luxury zijn er ook als Long Range met 61,1 kWh-accu, in de praktijk goed voor 360 kilometer.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties MG 5

 • Uitvoering: Comfort Standard Range
 • Carrosserie: Stationwagon (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 130 kW  (177 pk)
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Batterijcapaciteit: 50,3 kWh
 • Praktijkverbruik: 19,8 kWh per 100 km
 • Actieradius WLTP: 320 km (praktijkbereik 290 kilometer)
 • Trekgewicht geremd: 500 kg
 • Kogeldruk: 50 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.