Naar artikel

Kennis delen

Lees onze whitepapers over mobiliteit.

Bekijk de whitepapers 

Kennis delen

Wij vinden het belangrijk om onze kennis over de vele ontwikkelingen op het gebied van (zakelijke) mobiliteit met jou te delen.

Daarom maken we whitepapers: een informatief document dat dieper ingaat op een specifiek onderwerp. We schrijven graag over onze kennis en bevindingen op het gebied van mobiliteit. Je vindt hier een overzicht van de meest recente whitepapers, om gratis te downloaden.

Veel leesplezier!

Whitepapers

Alles wat je wilt weten over zakelijk rijden 

Voor zelfstandige ondernemers die mobiel willen zijn. Welke keuzes kun je maken en waar moet je op letten? Lees dit whitepaper met informatie en tips!

Bewegen en verbinden I Nieuw ecosysteem van mobiliteit

Er staan veel veranderingen te gebeuren in de mobiliteitssector. En deze veranderingen vinden plaats op veel terreinen. In deel I lees je de belangrijkste trends.

Bewegen en Verbinden II Strategische partnerships

In deel II beschrijven we het belang van strategische partnership in de mobiliteitssector. Ook lees je waarom deze partnerships over meerdere sectoren gaat dan alleen mobiliteit.

Bewegen en Verbinden III Mobility assistance

Deel III gaat over de toekomst van pechhulp. Wat gaat er veranderen? In dit deel beschrijven we diverse scenario’s en waarom het van zoveel factoren afhankelijk is.