De nieuwe mobielen

De nieuwe mobielen

We kijken naar de nieuwste ontwikkelingen en naar de mogelijkheden om samen te werken.

Direct luisteren

Leven we nu al in de toekomst?

Aflevering 2

Bij elke reis die we maken denken we zelf na over onze manier van vervoer. Vaak is dat de auto of kiezen we bijvoorbeeld voor de trein. Maar wat verandert er voor de mobiliteitssector als data gaat bepalen hoe mensen gaan reizen?

In aflevering 1 kijken we vooruit. In deze aflevering kijken we naar hoe de mobiliteitssector data en connectiviteit vandaag al gebruikt als middel om mobiliteit te verbeteren. We kijken naar de nieuwste ontwikkelingen en naar de mogelijkheden om samen te werken. We staan ook stil bij de impact van corona: wat betekent deze crisis voor ons reisgedrag? En hoe beïnvloedt dit de ontwikkelingen rondom het mobiliteitsbeleid bij bedrijven? Je hoort in deze aflevering ook of alle technologische ontwikkelingen invloed hebben op de prijs van mobiliteit.

Luisterduur: 20 min.

De nieuwe mobielen is de podcastreeks van ANWB Zakelijk. Je hoort er boeiende gesprekken en interessante discussies over de uitdagingen waar we op het gebied van mobiliteit mee te maken hebben.

Liever via je favoriete podcast app luisteren?
-    Spotify
-    Apple Podcasts

Meer informatie

Data voorkomt pech onderweg

Data voorkomt pech onderweg

Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn we steeds beter in staat om grote hoeveelheden data te verwerken. 

Pechhulp blijft ontwikkelen

Pechhulp blijft ontwikkelen

75 Jaar Wegenwacht, dat is 75 jaar service langs de weg door de ANWB. In driekwart eeuw is er veel veranderd. Oók voor de zakelijke klanten van de ANWB.