Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De nieuwe mobielen

We kijken naar de nieuwste ontwikkelingen en naar de mogelijkheden om samen te werken.

Direct luisteren 

Leven we nu al in de toekomst?

Aflevering 2

Bij elke reis die we maken denken we zelf na over onze manier van vervoer. Vaak is dat de auto of kiezen we bijvoorbeeld voor de trein. Maar wat verandert er voor de mobiliteitssector als data gaat bepalen hoe mensen gaan reizen?

In aflevering 1 kijken we vooruit. In deze aflevering kijken we naar hoe de mobiliteitssector data en connectiviteit vandaag al gebruikt als middel om mobiliteit te verbeteren. We kijken naar de nieuwste ontwikkelingen en naar de mogelijkheden om samen te werken. We staan ook stil bij de impact van corona: wat betekent deze crisis voor ons reisgedrag? En hoe beïnvloedt dit de ontwikkelingen rondom het mobiliteitsbeleid bij bedrijven? Je hoort in deze aflevering ook of alle technologische ontwikkelingen invloed hebben op de prijs van mobiliteit.

Luisterduur: 20 min.

 

Deelnemers podcast De nieuwe mobielen

 

Jeroen Kruisweg

Directeur ALD Automotive Nederland

 

Lizann Tjon

Programma Manager Smart Mobility Gemeente Amsterdam

 

Maurice Geraets

Directeur Nederland NXP

Meer informatie

Data voorkomt pech onderweg 

Dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn we steeds beter in staat om grote hoeveelheden data te verwerken. 

Pechhulp blijft ontwikkelen 

75 Jaar Wegenwacht, dat is 75 jaar service langs de weg door de ANWB. In driekwart eeuw is er veel veranderd. Oók voor de zakelijke klanten van de ANWB.