De nieuwe mobielen

De nieuwe mobielen

Elektrisch rijden zorgt voor een omslag in de auto-industrie. Wat zijn de effecten?

Direct luisteren

Wordt refurbished de nieuwe occasion?

Aflevering 3

De opmars van elektrische auto’s zorgt voor radicale veranderingen in de auto-industrie. Wat voor effect heeft elektrisch rijden op onderhoud, reparaties en pechhulp? En hoe gaat de tweedehandsmarkt van elektrische auto’s er straks uitzien?

Elektrische auto’s hebben minder bewegende delen dan brandstofauto’s en hebben daarom minder onderhoud nodig. Ook verkopen steeds meer elektrische merken hun auto’s direct aan de consument. Dit heeft een impact op autodealers en garagehouders. In deze aflevering spreken we Willem Aal, directeur van ANWB Zakelijk, en Gerard Jansen, managing director van Pon Business Mobility. Wat voor veranderingen zien zij op het gebied van autoverkoop, reparatie en onderhoud? En wat betekent dat bijvoorbeeld voor de  Wegenwacht? En wat verwachten ze van de tweedehandsmarkt? Je hoort het allemaal in deze aflevering.

Luisterduur: 20 min.

Aflevering 3: de opschudding van de auto-industrie

De nieuwe mobielen is de podcastreeks van ANWB Zakelijk. Je hoort er boeiende gesprekken en interessante discussies over de uitdagingen waar we op het gebied van elektrisch rijden mee te maken hebben.

Liever via je favoriete podcast app luisteren?
-    Spotify
-    Apple Podcasts

Meer informatie

Visie op de toekomst van elektrisch rijden

Visie op de toekomst van elektrisch rijden

Elektrische rijden is bezig aan een flinke opmars, vooral bij zakelijke rijders. We gingen in gesprek met Willem Aal – directeur ANWB Zakelijk – over zijn visie op elektrisch rijden.

Het wagenpark elektrificeren

Het wagenpark elektrificeren

Wat komt er allemaal bij kijken? Is jouw bedrijf klaar om de overstap naar elektrisch vervoer te maken? We spraken een elektrisch rijden expert.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Wij bieden onze pechhulpverlening ook aan voor elektrische auto’s. Denk aan elektrische storingen en lege accu’s. Wij zijn gecertificeerd om elektrische voertuigen weer snel op weg te helpen.