Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De nieuwe mobielen

Elektrisch rijden zorgt voor een omslag in de auto-industrie. Wat zijn de effecten?

Direct luisteren 

Wordt refurbished de nieuwe occasion?

Aflevering 3

De opmars van elektrische auto’s zorgt voor radicale veranderingen in de auto-industrie. Wat voor effect heeft elektrisch rijden op onderhoud, reparaties en pechhulp? En hoe gaat de tweedehandsmarkt van elektrische auto’s er straks uitzien?

Elektrische auto’s hebben minder bewegende delen dan brandstofauto’s en hebben daarom minder onderhoud nodig. Ook verkopen steeds meer elektrische merken hun auto’s direct aan de consument. Dit heeft een impact op autodealers en garagehouders. In deze aflevering spreken we Willem Aal, directeur van ANWB Zakelijk, en Gerard Jansen, managing director van Pon Business Mobility. Wat voor veranderingen zien zij op het gebied van autoverkoop, reparatie en onderhoud? En wat betekent dat bijvoorbeeld voor de  Wegenwacht? En wat verwachten ze van de tweedehandsmarkt? Je hoort het allemaal in deze aflevering.

Luisterduur: 20 min.

Aflevering 3: de opschudding van de auto-industrie

 

Deelnemers podcast

 

Willem Aal

Directeur ANWB Zakelijk

 

Gerard Jansen

Managing Director Pon Business Mobility

Meer informatie

Visie op de toekomst van elektrisch rijden 

Elektrische rijden is bezig aan een flinke opmars, vooral bij zakelijke rijders. We gingen in gesprek met Willem Aal – directeur ANWB Zakelijk – over zijn visie op elektrisch rijden.

Het wagenpark elektrificeren 

Wat komt er allemaal bij kijken? Is jouw bedrijf klaar om de overstap naar elektrisch vervoer te maken? We spraken een elektrisch rijden expert.

Elektrisch rijden 

Wij bieden onze pechhulpverlening ook aan voor elektrische auto’s. Denk aan elektrische storingen en lege accu’s. Wij zijn gecertificeerd om elektrische voertuigen weer snel op weg te helpen.