De nieuwe mobielen

De nieuwe mobielen

Wat kunnen we verwachten van de elektrische auto van de toekomst?

Direct luisteren

De auto van de toekomst

Aflevering 1

Nederland is één van de koplopers wat betreft elektrisch rijden. Maar we zijn er nog niet: om elektrisch rijden echt groot te maken moeten er nog behoorlijk wat stappen gezet worden. Wat kunnen we verwachten van de elektrische auto van de toekomst?

In deze aflevering spreken we met Auke Hoekstra - onderzoeker elektrisch rijden aan de TU Eindhoven - en Ewout Lubberman van LeydenJar. LeydenJar doen baanbrekende innovaties op het gebied van batterijen. En dat is belangrijk. De batterij van de auto is namelijk één van de belangrijkste dingen om aan te werken, als we elektrisch rijden echt volwassen willen maken. Want als we die verbeteren, dan rijden we in de toekomst misschien wel in een elektrische auto met een actieradius van 1500 kilometer. Hoe we dat voor elkaar krijgen en wat de auto van de toekomst nog meer kan, hoor je in deze aflevering.

Luisterduur: 22 min.

Aflevering 1: de auto van de toekomst

De nieuwe mobielen is de podcastreeks van ANWB Zakelijk. Je hoort er boeiende gesprekken en interessante discussies over de uitdagingen waar we op het gebied van elektrisch rijden mee te maken hebben.

Liever via je favoriete podcast app luisteren?
-    Spotify
-    Apple Podcasts

Meer informatie

Visie op de toekomst van elektrisch rijden

Visie op de toekomst van elektrisch rijden

Elektrische rijden is bezig aan een flinke opmars, vooral bij zakelijke rijders. We gingen in gesprek met Willem Aal – directeur ANWB Zakelijk – over zijn visie op elektrisch rijden.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Wij bieden onze pechhulpverlening ook aan voor elektrische auto’s. Denk aan elektrische storingen en lege accu’s. Wij zijn gecertificeerd om elektrische voertuigen weer snel op weg te helpen. 

Elektrisch rijden: fiscale voordelen

Elektrisch rijden: fiscale voordelen

Wil je weten van welke subsidies en vrijstellingen je als ondernemer gebruik kan maken? We zetten alle huidige regels voor je op een rijtje.