3 dagen Disneyland® Paris

3 dagen Disneyland® Paris

Beleef magische dagen in Disneyland® Paris en blijf slapen in een Disney® Hotel of vakantiepark.

Bekijk hier het arrangement

Boek je leukste weekendje weg bij ANWB

Ben je op zoek naar een perfect weekendje weg? Niet ingewikkeld, maar gewoon een weekendje weg in Nederland? Om je vast te helpen bij je keuze, vind je hier onze meest bijzondere arrangementen. Speciaal samengesteld voor ons leden, zodat je voor een aantrekkelijke prijs even een weekend helemaal lekker weg bent.

Voor iedereen een weekendje weg

Hier vind je de Nederlandse stedentrips met tips van onze leden, ontspannen weekendjes in de natuur, eventueel met wellness, en gezellige uitjes voor de hele familie. Wie liever op culinair avontuur gaat, romantisch samen wil relaxen of juist een actief weekend wil, kan dat hier allemaal vinden. Alles is mogelijk. Je vindt hier ons volledige aanbod aan weekendjes weg. Weet je nog niet wat je wil dan vind je hier ook tips en ideeën voor jouw perfecte weekendje weg.

Je wilt onderweg of tijdens je weekendje weg natuurlijk niet met pech langs de weg vast komen te staan. Zorg er daarom voor dat je Wegenwacht pakket op orde is. Heb je nog geen Wegenwacht? Sluit die dan nu nog af dan weet je zeker dat je goed voorbereid op pad kan.

Sluit hier je wegenwacht af

Met korting een weekendje weg?

Door samen te werken met vertrouwde partners, hebben wij voor jou de voordeligste weekendjes weg samengesteld. In onze speciale arrangementen is alles al geregeld, je hoeft alleen nog maar te boeken. Als ANWB-lid kan je bij veel van onze arrangementen ook nog genieten van speciale ledenkorting, zodat je weekendje weg wel heel dichtbij komt.

Inspiratie voor een weekendje weg

Weekendje weg met kinderen

Weekendje weg met kinderen

Ga er even tussenuit met het hele gezin! Bekijk onze tips voor een weekendje weg met kinderen.

Romantisch weekendje weg

Romantisch weekendje weg

Samen met je partner een romantisch weekendje weg? Wij hebben tips!

Weekendje weg aan zee

Weekendje weg aan zee

Met lekker weer is er niets lekkerder dan een weekendje weg uitwaaien aan zee. Wij selecteerden een aantal leuke tips voor een ideaal weekendje weg aan zee.

Uitwaaien in Nederland

Uitwaaien in Nederland

In Nederland zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om lekker een weekendje uit te waaien. Wij helpen je op weg:

Nu in de Kampioen

Nu in de Kampioen

Iets leuks gezien in de nieuwste Kampioen? Je vindt ze terug in het overzicht. Wij tippen vast deze arrangementen: