2 of 3 dagen Keukenhof

2 of 3 dagen Keukenhof

Geniet van het mooiste lentepark ter wereld! Ontdek ook Leiden, de stad van ontdekkingen.

Bekijk het arrangement

Boek je leukste weekendje weg bij ANWB

Ben je op zoek naar een perfect weekendje weg? Niet ingewikkeld, maar gewoon een weekendje weg in Nederland? Om je vast te helpen bij je keuze, vind je hier onze meest bijzondere arrangementen. Speciaal samengesteld voor onze leden, zodat je voor een aantrekkelijke prijs even een weekend helemaal lekker weg bent.

Voor iedereen een weekendje weg

Hier vind je de Nederlandse stedentrips met tips van onze leden, ontspannen weekendjes in de natuur, eventueel met wellness, en gezellige uitjes voor de hele familie. Wie liever op culinair avontuur gaat, romantisch samen wil relaxen of juist een actief weekend wil, kan dat hier allemaal vinden. Alles is mogelijk. Je vindt hier ons volledige aanbod aan weekendjes weg. Weet je nog niet wat je wil dan vind je hier ook tips en ideeën voor jouw perfecte weekendje weg.

Je wilt onderweg of tijdens je weekendje weg natuurlijk niet met pech langs de weg vast komen te staan. Zorg er daarom voor dat je Wegenwacht pakket op orde is. Heb je nog geen Wegenwacht? Sluit die dan nu nog af dan weet je zeker dat je goed voorbereid op pad kan.

Sluit hier je wegenwacht af

Met korting een weekendje weg?

Door samen te werken met vertrouwde partners, hebben wij voor jou de voordeligste weekendjes weg samengesteld. In onze speciale arrangementen is alles al geregeld, je hoeft alleen nog maar te boeken. Als ANWB-lid kan je bij veel van onze arrangementen ook nog genieten van speciale ledenkorting, zodat je weekendje weg wel heel dichtbij komt.

Inspiratie voor een weekendje weg

Weekendje weg met kinderen

Weekendje weg met kinderen

Ga er even tussenuit met het hele gezin! Bekijk onze tips voor een weekendje weg met kinderen.

Romantisch weekendje weg

Romantisch weekendje weg

Samen met je partner een romantisch weekendje weg? Wij hebben tips!

Weekendje weg op het water

Weekendje weg op het water

Geniet van een heerlijk ontspannen weekendje weg. Bekijk onze vaararrangementen of huur je eigen bootje.

Stedentips van leden voor leden

Stedentips van leden voor leden

Wij vroegen onze leden welke bezienswaardigheden zij zouden aanraden in hun stad. Al deze tips hebben wij voor je verzameld. Zo weet je zeker dat je weekendje weg zal slagen.

Bijzondere overnachtingen

Bijzondere overnachtingen

Voor een onvergetelijk weekendje weg selecteerden wij een aantal bijzondere overnachtingen. Kijk hier waar jij kan genieten van een heerlijk en speciaal weekendje weg.

Weekendje weg aan zee

Weekendje weg aan zee

Niets is lekkerder dan een weekendje weg uitwaaien aan zee. Wij selecteerden een aantal leuke tips voor een paar heerlijke dagen aan de Nederlandse zee.

Tot € 30,- korting bij <br /> Landal GreenParks

Tot € 30,- korting bij
Landal GreenParks

Ontvang tot € 30,- korting én gratis rugtas met fiets- en wandelroutes en wat lekkers.