Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Verzekerd

Hoe zit het met..?

In de 6-delige videoserie 'ANWB Verzekerd' gaan we op zoek naar antwoorden op veelgestelde vragen rondom verzekeren.

In de video’s zoomen we in op verschillende verzekeringsonderwerpen. Waar moet je op letten bij het verzekeren van je nieuwe auto? Hoe wordt de premie van je autoverzekering bepaald? En hoe verklein je de kans dat jouw fiets of e-bike wordt gestolen? Presentator Benten zoekt uit hoe het zit en krijgt hierbij hulp van onze eigen verzekeringsexpert Patrick. 

Alle afleveringen

Welke autoverzekering moet ik kiezen? 
Hoe weet je nu welke autoverzekering het beste bij je past? Wij helpen je graag met enkele tips.
Je nieuwe auto verzekeren 
De aanschaf van een nieuwe auto is hét moment om goed naar je autoverzekering te kijken. Past je huidige verzekering nog wel bij je spiksplinternieuwe auto of kun je beter overstappen?
Wat te doen bij een aanrijding | ANWB 
Wat moet je doen wanneer je betrokken raakt bij een aanrijding? Wij geven een overzicht van de belangrijkste stappen die je moet ondernemen direct na een auto-ongeval.
Tips tegen fietsdiefstal 
Wat kan je doen tegen fietsdiefstal? Bekijk onze tips en zorg ervoor dat je dieven te slim af bent.
Hoe wordt je premie bepaald? 
De premie die jij betaalt voor je auto verschilt met die van familieleden of vrienden. Hoe kan dat en waar is jouw premie precies op gebaseerd?
Wat te doen bij autoschade | ANWB 
Iedere autobezitter heeft helaas weleens autoschade. Weet jij wat je moet doen bij autoschade? Wat is bijvoorbeeld verzekerd en wat moet je zelf betalen?